Grindiniai praustuvai

Rodoma 1-12 iš 12 prekės(-ių)

Renkantis vonios kriauklę, bene svarbiausia pasirinkti patogų ir visus poreikius tenkinantį jos montavimo būdą: būtent šis aspektas lemia dalį sėkmės ir kasdienio komforto. Ieškantiems daugiau laisvės suteikiančių ir išskirtinai atrodančių variantų, itin patinka grindiniai praustuvai – plačią jų įvairovę rasite Arsan.lt parduotuvėje.

Laisvai pastatomi praustuvai parduodami internetu – užsakytos prekės per kurjerį yra pristatomos Jūsų pateiktu adresu. Norinčius pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda dėl grindinių praustuvų, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g.51 arba susisiekti telefonu +37060808686. 

Kodėl laisvai pastatomi praustuvai verti Jūsų dėmesio?

Šio tipo įrenginiai dar kitaip žinomi kaip praustuvai su koja – būtent dėl šio stilistinio sprendimo kriaukles galima montuoti tiesiai ant grindų, taip užtikrinant, kad jas bus galima tvirtinti kur kas įvairesnėse vietose. Tinkamai apskaičiavus galimus matmenis, grindinis praustuvas gali būti statomas net ir siauresniame kampe, taip visapusiškai išnaudojant turimą vietą. Tiesa, tokia ant grindų pastatoma kriauklė nepasiūlys papildomos erdvės daiktų sandėliavimui, tačiau galite rinktis įrenginius, kurie turi kad ir nedidelius stalviršius – tuomet pagrindinius reikmenis galėsite susidėti ant jų.

Dar vienas itin ryškus grindinių kriauklių privalumas yra išskirtinė išvaizda – tarp šių įrenginių rasite daugybę unikaliai atrodančių sprendimų, kurie galės tapti ryškiausia vonios kambario puošmena. Pageidaujantys klasikinių formų, taip pat ras ne vieną variantą – stilistine prasme pasirinkimas iš tiesų yra itin didelis.

Koks praustuvas su koja geriausiai tiks Jūsų namams?

Savo paieškas turėtumėte pradėti ne nuo prieš tai minėtosios stilistikos, bet nuo tinkamo kriauklės dydžio. Pagalvokite, kurioje vietoje ją statysite ir išsiaiškinkite, kokius maksimalius matmenis galite pasirinkti: atsižvelgę į tai, lengviau priimsite sprendimą ir dėl praustuvo formų. Verta pagalvoti ir apie praktines ypatybes, pavyzdžiui, kur laikysite svarbiausius reikmenis. Jei šalia ketinate pakabinti spintelę ar lentynėlę, ant kriauklės papildomas stalviršis nėra būtinas, tačiau jeigu vietos šiek tiek trūksta, geriau, jog laisvai pastatomas praustuvas suteiktų šiek tiek erdvės svarbiausiems daiktams susidėti.

Tuomet, kai pasirenkamas praustuvas su koja, kaina taip pat yra svarbus aspektas. Ji priklauso nuo gamintojo, kokybės ir netgi stilistinių sprendimų, todėl nesunkiai galima atrasti visus poreikius atitinkantį variantą. Atkreipkite dėmesį į vykdomas akcijas ir išpardavimus – tuomet ant grindų pastatomas praustuvas siūlomas dar palankesnėmis sąlygomis.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.