Būtiniausios prekės vonios kambariui

Vonios kambario atnaujinimas ar įrengimas – džiuginantis procesas, tačiau kai prekių pasirinkimas toks gausus, nesunkiai galima pasimesti, nuo ko reikėtų pradėti. Kurios prekės vonios kambaryje yra būtiniausios?

Pirmiausia reikėtų pradėti nuo vonios ar dušo kabinos paieškų. Tiksliau – nuspręsti, kuris iš šių įrenginių stovės Jūsų vonios kambaryje. Turint daugiau erdvės, galima rinktis abu variantus, tačiau tuomet, kai vonios patalpa nėra didelė, vertėtų įvertinti savo ir kitų šeimos narių lūkesčius ir išsirinkti vieną iš jų – tuomet beliks išsirinkti labiausiai tinkančią formą ir nuspręsti, kurioje kambario vietoje stovės pasirinktas įrenginys.

Kai vonia ar dušo kabina jau išsirinkta, pats metas pagalvoti apie vandens maišytuvus – nuo jų priklausys srovės kokybė ir išnaudojamo vandens sąnaudos. Šie įrenginiai neretai tampa ir vonios kambario stiliaus akcentu, todėl nepamirškite atkreipti dėmesio ne tik į funkcionalumą, bet ir į vandens maišytuvo dizainą.

Vonios kambarys dažniausiai būna sujungtas kartu su tualetu – tokiu atveju reikės apgalvoti ir klozeto pasirinkimą. Jie gali būti pakabinami, pastatomi, kai kuriais atvejais šalia jų naudojama ir bidė.

Praustuvas ir spintelės taip pat neatsiejami nuo vonios kambario. Kriauklės dydis ir spintelių skaičius priklauso nuo turimos erdvės ir šeimos narių skaičiaus, taip pat dažnai naudojamas praustuvo, įmontuoto ant spintelės, variantas. Taupant vietą, ant aukščiau pakabintos spintelės pakabinamas ir veidrodis – be jo vonios kambarį įsivaizduoti būtų ganėtinai sudėtinga.

Galiausiai liks pasirūpinti įvairiais aksesuarais – galbūt vonios kambaryje jie nėra būtini, tačiau tinkamai parinkti suteikia papildomo jaukumo ir patogumo. Rankšluosčių kabyklos, lentynėlės, tualetinio popieriaus laikikliai ar vonios stiklinės ne tik atlieka pagrindinę savo funkciją, bet taip pat gali tapti ir akį traukiančiu vonios kambario interjero akcentu.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.