Originalus vonios kambarys

Nepriklausomai nuo gyvenimo tempo ir kitų niuansų, į vonios kambarį tenka užsukti bent keletą kartų per dieną – dėl šios priežasties norisi, jog ši erdvė būtų itin jauki. Savitas stilius visuomet suteikia papildomo žavesio, todėl kuriant vonios kambario interjerą, vertėtų paieškoti originalių, akį traukiančių idėjų.

Naujų spalvų bendram stiliui gali suteikti net ir keletas nedidelių detalių – jomis gali tapti ir netradicinių formų vonia, prabangios medžiagos ar įdomesni raštai. Galbūt nuspręsite sumaišyti kelis absoliučiai skirtingus stilius, o galbūt prioritetą skirsite elegancijai ar žaismingiems elementams – pasirinkimų šiuo klausimu išties daug, todėl beliks išsirinkti, kuris iš jų labiausiai atitinka Jūsų poreikius ir lūkesčius.

Daugelis pasakytų, jog tokiems sprendimams reikalingas didelis biudžetas, tačiau norint originalaus vonios kambario, nebūtina naudotis dizainerių paslaugomis – užteks pažiūrėti darbų pavyzdžių, išsirinkti labiausiai sužavėjusius akcentus ir pabandyti juos praktiškai pritaikyti savoje erdvėje. Nebijokite eksperimentuoti – kuo daugiau kūrybiškumo ir fantazijos įdėsite, tuo geresnių rezultatų pavyks pasiekti.

Tokiais atvejais svarbiausia nepamiršti praktiškumo ir stengtis išlaikyti vientisą stilių. Vonios kambariai dažniausiai nebūna labai dideli, todėl svarbu, jog kiekvienas daiktas turėtų ne tik savo vietą, bet ir atliktų aiškią funkciją – tokiu atveju džiugins ne tik kambario išvaizda, bet ir jo funkcionalumas. Originalios detalės visuomet traukia akį, tačiau kai jų pernelyg daug, bendras vaizdas gali tapti chaotiškas ir nepatrauklus – kad taip nenutiktų, rekomenduojama pradėti nuo mažesnių smulkmenų ir tuomet po truputį plėtoti galutinį vaizdą.

Bet kuriuo atveju, vonios kambarys yra viena iš labiausiai asmeninių namų erdvių, todėl svarbiausia, jog galutinis rezultatas būtų patrauklus Jums – čia teks praleisti nemažai laiko, todėl neabejotinai verta pasistengti dėl geresnio bendro vaizdo.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.