Ifo Cera kieto plastiko letai...

Ifo Cera kieto plastiko letai nusileidžiantis dangtis baltas 99863

Išankstinis užsakymas
160 €
Pristatymo termino prašome teirautis

 
Prekės tipas
Unitazo dangtis
Kolekcija
Cera
Gamintojas
Ifo (Švedija)

Ifö (Švedija) – tai lyderiaujanti santechnikos gaminių vonios kambariui ir virtuvei gamintoja. Įmonė siūlo platų vonios kambario gaminių asortimentą (praustuvės, unitazai, spintelės, unitazo dangčiai), kreipdama dėmesį į kliento poreikius. Tai viena iš moderniausių gamyklų pasaulyje. Ifö įmonė veikia šiose šalyse: Danijoje, Norvegijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. Produktų gamyboje naudojamos tvirtos, išbandytos ir patikrintos medžiagos: glazūruotas porcelianas ir emaliuotas plienas. Ifo dušo kabinos savo okybe garsėja visame pasaulyje.

Funkcionalumas suderintas su dizainu, inovacijų dėka Ifö vonios baldai yra lengviau valomi ir ilgiau išlieka nepakitę. Pasirinkus šio prekės ženklo gaminius jūsų gyvenimas vonios kambaryje taps paprastesnis ir patogesnis. Kompanija taip pat orientuojasi į ekonomiškumą, ji pirmoji sukūrė taupų tualeto utinazą, nes efektyviai naudojant vandens srautą yra sunaudojama mažiau vandens. Dizaineriai daug dėmesio skiria gaminių detalėms, viskas yra apgalvota klientų patogumui.

Daugiau informacijos apie gamintoją rasite svetainėje www.ifosanitar.com.

Nėra atsiliepimų

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.