Klozetai su bide funkcija

Šiais technologijų laikais nuolat sulaukiame įvairių rinkos naujovių – vonios kambarys šiuo klausimu taip pat nėra išimtis. Vienas iš naujausių, kasdienybę lengvinančių sprendimų yra unitazas su bidė funkcija – savo išvaizda primenantis klasikinį klozeto dangtį, šis įrenginys iš tikrųjų suteikia kur kas daugiau naudingų galimybių. 

Tualetas ir bidė viename gali būti įsigytas internetu – tuomet užsakyta prekė per kurjerį greitu metu bus pristatyta į Jūsų namus. Norinčius pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda dėl klozetų su bidė funkcija, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. Visuomet stengiamės Jums pasiūlyti optimaliausią kainos ir kokybės santykį, todėl viliamės, kad klozetai ir bidė sužavės ne tik savo funkcionalumu, bet ir prieinamomis įsigijimo sąlygomis.

Klozetas su bidė funkcija: kodėl verta jį rinktis?

Klozetas-bidė, dar kitaip žinomas kaip išmanusis unitazo dangtis, neužima papildomos kambario erdvės, tačiau puikiai atlieka visas bidė funkcijas, o kartais – netgi daugiau. Dėl šios priežasties tualetas su bidė ypač patinka tiems, kurie svajojo apie šį įrenginį, tačiau norėdami sutaupyti ir taip ribotos vonios kambario erdvės, buvo priversti jo atsisakyti.

Skirtingų funkcijų įvairovė užtikrina, jog klozetai su bidė bus naudingi ne tik moterims, bet ir vyrams bei vaikams. Mėgausitės šildoma sėdyne, patys reguliuosite vandens srovę, džiaugsitės tyliai nusileidžiančiu dangčiu ir viską valdysite nuotoliniu pulteliu – tai tik keli pagrindiniai privalumai, kuriuos gali pasiūlyti klozetas ir bidė viename!

Be dar didesnio kasdienio patogumo, klozetai-bidė pasiūlys ir geresnę higieną bei užtikrins paprastesnę tualeto priežiūrą, o montavimo darbai taip pat nepareikalaus daug pastangų. Tualetas su bidė funkcija taip pat yra laikomas ekologišku pasirinkimu, kadangi naudojantis juo, galima gerokai sumažinti tualetinio popieriaus sąnaudas ir taip bent minimaliai prisidėti prie aplinkos išsaugojimo. 

Susižavėjusiems galimybėmis, kurias siūlo unitazas su bidė funkcija, kaina taip pat yra aktuali, tačiau dėl to jaudintis nevertėtų. Šių įrenginių vertė yra tolygi kokybei – jie prieinami kiekvienam, vertinančiam aukštą kokybę ir maksimalų komfortą savo vonios kambaryje. Atkreipkite dėmesį, kad unitazas ir bidė viename pigiau parduodamas įvairių išpardavimų metu – akcijų ir specialių pasiūlymų visuomet rasite Arsan.lt parduotuvėje.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.