• −14%
Maišytuvas plautuvei Lex Tres

Maišytuvas plautuvei Lex Tres

Išankstinis užsakymas
208 € 242 € -14%
Pristatymo termino prašome teirautis

Maišytuvas plautuvei su svirtine plokščia rankenėle. Maišytuvo aukštis - 305 mm,  gali suktis 360° kampu. Dėl "Cold-Tres" sistemos paleidus vandenį, iš pradžių bėga tik šaltas vanduo, taip išvengiant nereikalingo karšto vandens naudojimo (neįsijungia vandens šildytuvas). "Eco" - įdiegtos technologijos ekologiškam vandens ir energijos naudojimui. Tai masyvus ir elegantiškas chromo maišytvas, atitinkantis naujausias dizaino tendencijas.  

 
Vandens maišytuvo ypatybės
Gaminio spalva
Chromuotas
Prekės tipas
Plautuvės maišytuvas
Maisytuvo snapas
Fiksuotas
Kolekcija
Lex
Garantija
2 metai
Gamintojas
Tres (Ispanija)
TR-181436

TRES (Ispanija) -  gamina aukščiausios kokybės vonios ir virtuvės įrangą bei vonios kambario aksesuarus. Išskirtiniai TRES produktai yra termostatiniai maišytuvai voniai krioklio srove ir termostatiniai maišytuvai dušui. Bendrovės tikslas - geras kokybės ir kainos santykis.  Gamybos procesai ir technologijos padarė TRES ženklą vieną iš pirmaujančių Ispanijos bendrovių.

Šis prekės ženklas gerai žinomas būtent dėl savo išskirtinio dizaino ir modernaus vandens maišytuvų pritaikymo Jūsų vonios kambaryje. Tres vonios įrangos gamyboje yra derinamas stilius ir komfortas, todėl gaminių asortimentas atitinka reikliausio gamintojo poreikius. Tai viena pirmaujančių kompanijų vonios ir virtuvės įrangos gamyboje Europe.

Daugiau informacijos apie gamintoją rasite svetainėje tresgriferia.com

Nėra atsiliepimų

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.