Modernus vonios veidrodziai

Vonios veidrodžiai yra ypač svarbūs, norint sėkmingai atlikti kasdienę vonios kambario rutiną, o taip pat jie sukuria didesnės erdvės įspūdį. O ar kada pagalvojote, kad jie gali atlikti dar daugiau funkcijų?

Vonios veidrodžių funkcijos

Kaip ir visa vonios kambario įranga, modernėja veidrodžiai, suteikiantys išskirtinį dizainą bei papildomas funkcijas, kurios suteikia malonesnes vonios procedūras. Veidrodžiai su integruotu apšvietimu yra vienas banaliausių pasiekimų veidrodžių rinkoje, palyginti su dabar prieinamais papildomais elementais. Inovatyvus ir modernus veidrodis tampa vienu geidžiamiausių šiuolaikinių vonios aksesuarų.

ARSAN profesionalų komanda dalinasi naujausiomis vonios kambario veidrodžių funkcijomis, kurios palengvina jūsų vonios kambario rutiną.  

LED apšvietimas

LED apšvietimas paprastai būna už veidrodžio arba aplink kraštus. Tai itin sparčiai populiarėjanti funkcija, nes modernus LED veidrodis padeda sukurti subalansuotą apšvietimą, kuris palengvina moterims pasidaryti makiažą ar vyrams patobulinti barzdą ir tai yra kur kas efektyviau nei prieš tai vyravęs viršutinis standartinis apšvietimas. Veidrodžiai su LED apšvietimu ypač naudingi vonios kambario erdvėse, kuriose mažai natūralios šviesos arba jos visai nėra. Be to, šis apšvietimas mažiau akina ir mažina energijos sąnaudas, priešingai nei standartinis.

ARSAN siūlo platų LED veidrodžių voniai asortimentą: galimas tiek vertikalus, tiek horizontalus montavimo būdas, taip pat įvairių formų ir stilių pasirinkimas – tad puikiai pritaikysite veidrodį tiek moderniame, tik tradiciniame vonios kambario interjere.  

Apvalus modernus veidrodis su led apsvietimu

Papildoma įranga led veidrodžiams

Apšvietimo jungikliai:

  • Mechaninis apšvietimo jungiklis, kuris yra veidrodžio šone. Galimas skirtingas lempučių galios bei elektrinės įtampos pasirinkimas (12V - 120W ir 230V - 500W, o visų kitų tipų jungiklių - 12V - 60W).
  • Sensorinis (liečiamas) jungiklis su dimeriu veidrodžio šone, kuris reguliuoja apšvietimo intensyvumą. Taip pat galimas sensorinio jungiklio ant veidrodžio paviršiaus pasirinkimas su dimeriu arba be jo.
  • Bekontaktis jungiklis su dimeriu veidrodžio apačioje. Šviesa įjungiama neprilietus arba švelniai palietus mygtuko sritį. Tai ypač praverčia, norint išlaikyti kuo švaresnį veidrodį, nepaliekant ant jo piršto antspaudų. Įjunkite ir reguliuokite veidrodžio apšvietimą nė neprilietus!

Svarbu atkreipti dėmesį į IP - apšvietimo apsaugos klasę, kuri nurodo elektros įrenginio atsparumą aplinkos veiksniams. Pirmasis IP skaičius nusako atsparumą kietiesiems kūnams bei dulkėms ir vertinamas skalėje nuo 0 iki 6, o antrasis – atsparumą skysčiams, tokiems kaip vandens purslai ar lašai; vertinamas skalėje nuo 0 iki 8. ARSAN asortimente galimos IP 20 ir IP 44 veidrodžio apšvietimo apsaugos klasės.

Šviesos spalvos keitimas nuo 3000k iki 6000k.                       

  • Pasukamas keturių apšvietimo padėčių jungiklis veidrodžio šone (IP 20, 12V - max 60W arba 12V - max 120W). Apšvietimo spalvų pasirinkimas: šalta balta, šalta neutrali balta, neutrali balta bei šilta balta (gelsva).
  • Dvigubas sensorinis (liečiamas) šviesos temperatūros (spalvos) keitimo valdiklis veidrodžio šone. Prilietus viršutinio mygtuko sritį šviesa tampa balta, o apatinį – gelsva. Taip pat galimas viengubas sensorinis valdiklis ant veidrodžio paviršiaus (IP 20 arba IP 44, 12V - max 36W, 12V - max 60W arba 12V - max 120W).
  • Dvigubas bekontaktis šviesos įjungimo ir spalvos keitimo valdiklis veidrodžio apačioje (IP 20 arba IP 44, 12V - max 36W, 12V - max 60W arba 12V - max 120W). Neprilietus galite keisti apšvietimo intensyvumą!                         
  • Sieninis bevielis šviesos temperatūros keitimo valdiklis.

les veidrodis

Papildomi veidrodžių elementai

ARSAN asortimente galite pasirinkti įvairių papildomų veidrodžių elementų, kurie užtikrins maksimalų funkcionalumą ir komfortą:

  • Apatinis (dugno) veidrodžio LED apšvietimas.
  • 230V kištukinis lizdas veidrodžio šone. Šiomis dienomis daugelis iš mūsų naudojasi elektriniais skustuvais ar dantų šepetėliais. Vonios veidrodis gali būti daugiafunkcis įrenginys, kuriame galima įkrauti ar įjungti įvairius įrenginius.
  • Didinamasis veidrodėlis veidrodžio krašte. Galima pasirinkti su LED apšvietimu ir apšvietimo spalvos keitimu.
  • Veidrodžio šildymo kilimėlis – funkcija, sauganti veidrodį nuo rasojimo. Tai ypač pravartu po maudynių kuo puikiausiai matyti savo atvaizdą, atliekant higienos ir grožio procedūras. Be to, veidrodžio nereikia kaskart šluostyti – jis išlieka skaidrus. Galimi skirtingi šildymo kilimėlio jungikliai: mechaninis bei sensorinis.
  • „Bluetooth“ garso kolonėlė veidrodžio šone. Tai itin modernus būdas sukurti norimą vonios kambario atmosferą. „Bluetooth“ grotuvą galima valdyti nuotoliniu būdu. Kas gali būt geriau už poilsi šiltoje vonioje su atpalaiduojančia muzika?
  • Vonios veidrodis su stikline lentynėle (gali būti pasirinkimas su LED apšvietimu).
keturkampis veidrodis su led apsvietimu

Taigi veidrodis vonios kambaryje – tai ne tik pagalbininkas, atliekant kasdienes procedūras, bet ir daugiafunkcis bei modernus aksesuaras. ARSAN asortimente rasite įvairaus spektro veidrodžių funkcijų ir elementų, kurie užtikrins maksimalų funkcionalumą. Norinčius iš arčiau apžiūrėti vonios veidrodžius bei pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekite telefonu +37060808686.

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.