Naujausia tendencija – vonios veidrodžiai su LED apšvietimu

Vonios veidrodis neabejotinai yra vienas svarbiausių šios patalpos aksesuarų. Tačiau kaip ir visų kitų vonios kambario detalių, taip ir veidrodžių mados nuolat kinta. Pastaruoju metu galime pastebėti, kad šiose patalpose vis dažniau pasirenkami veidrodžiai su LED apšvietimu. Tokį variantą verta rinktis ne tik siekiant sukurti šiuolaikines tendencijas atitinkančią aplinką – tokie veidrodžiai gali pasiūlyti kur kas daugiau solidžių privalumų.

Papildomas šviesos šaltinis

Veidrodžiuose įmontuotos LED lemputės skleidžia pakankamai ryškią šviesą, suteikiančią vonios kambariui daugiau šviesos ir jaukumo. Žinoma, jos visiškai neatstoja pagrindinės šviesos, tačiau puikiai atlieka savo darbą kaip papildomas šaltinis. Vonios kambariai neretai būna kiek tamsesni ir niūresni, tačiau pasirinkus tokį veidrodį, tokio įspūdžio galima labai lengvai atsikratyti.

Elektros energijos taupymas

Papildomas apšvietimas dažniausiai siejamas ir su papildomomis išlaidomis, tačiau tik ne tais atvejais, kai kalbame apie taupiąsias LED lemputes. Nors veidrodžiai su LED apšvietimu skleidžia pakankamai ryškią šviesą, jai reikia ypatingai mažai elektros energijos. Be to, tokias lemputes reikia keisti labai retai, o jų skleidžiama šviesa neišskiria UV spindulių ir dėl to nepritraukia vabzdžių.

Lyginant su kitais lempučių tipais, šie gaminiai išskiria mažiausią šilumos kiekį – šį privalumą ypatingai įvertinsite karštomis vasaros dienomis. Dėl visų šių privalumų LED vonios veidrodžiai laikomi ir ekonomiškais, ir ekologiškais: jie ne tik padės sutaupyti Jums, bet ir bus visiškai nekenksmingi Jus supančiai aplinkai.

Idealiai tikslus atspindys

LED veidrodžių gamybai naudojamas visiškai kitoks stiklas, kuris ženkliai pagerina Jūsų atspindžio kokybę. Toks apšvietimas nesukuria ant veido krentančio šešėlio, todėl palengvina įvairių procedūrų atlikimą. Moterys paprasčiau gali pasidaryti makiažą, o vyrams lengvesnis tampa skutimosi procesas. Galima teigti, jog veidrodžiai su LED apšvietimu šiuo atžvilgiu netgi atstoja kosmetinius veidrodėlius – vienintelis skirtumas, kad jie neturi didinimo funkcijos. Tačiau jei atidžiau peržvelgsite jų asortimentą, pastebėsite, kad kai kurie modeliai turi integruotus veidrodėlius, užtikrinančius dar patogesnį tikslumo reikalaujančių procedūrų atlikimą.

Estetiškas ir stilingas dizainas

Šie gaminiai erdvei suteikia papildomos elegancijos ir prideda jaukumo. Didžioji dalis tokių modelių yra dailių, plonų formų, todėl visiškai neapkrauna patalpos – priešingai, suteikia jai papildomą erdvumo jausmą. Toks pasirinkimas puikiai tinka šiuolaikiškam interjerui, tačiau LED veidrodį lygiai taip pat pritaikysite ir prie bet kokios kitos stilistikos.

Gausi pasirinkimo įvairovė

Vonios veidrodžiai su LED apšvietimu gali būti įvairiausių dydžių ir formų, taigi juos nesunkiai galima pritaikyti bet kuriai patalpai. Be to, galima rinktis ir papildomą komfortą užtikrinančius priedus, tokius kaip lentynėlė veidrodžio apačioje, padidintas apsaugos lygis, skirtingi dekoro modeliai ar dugno apšvietimas. Veidrodžių jungikliai gali būti sensoriniai ir bekontakčiai su dimeriu, o taip pat galima koreguoti baltos šviesos atspalvius ir rinktis tarp šaltų, šaltų neutralių, neutralių ir šiltų tonų. Kitaip tariant, tokį veidrodį visapusiškai galima pritaikyti savo poreikiams.

Vonios veidrodžiai su LED apšvietimu patiks kiekvienam, vertinančiam šiuolaikiškus, patogius ir funkcionalius sprendimus. Jei būtent tokių ypatybių ieškote savo namams, LED veidrodį palankiomis sąlygomis galite įsigyti Arsan.lt parduotuvėje. 

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.