Vonios kambario aksesuarai

Kuriant kambario dizainą, vonios aksesuarai yra ne ką mažiau svarbūs už pagrindinę vonios įrangą ir baldus – tinkamai apgalvoti sprendimai palengvina kasdienes vonios procedūras bei pagyvina vonios kambarį. Taupant vonios erdvę, populiariausiais aksesuarais tampa tos prekės, kurios gali būti pritaikytos ir praktiškai. ARSAN profesionalų komanda pataria, kuriuos vonios kambario priedus vertėtų įsigyti? 

Rankšluosčių kabliukai

Vonios kambaryje be rankšluosčių kabliukų būtų išties sunku išsiversti, todėl šis aksesuaras yra viena populiariausių prekių. Sukabinti drabužiai ar rankšluosčiai atrodo kur kas estetiškiau ir tvarkingiau. Juos bus galima pritaikyti ne tik vonios kambaryje, bet ir drabužinėje ar kitose namų erdvėse, todėl šie kabliukai yra universalus sprendimas. Gausesnei šeimai rekomenduojame rinktis dvigubus ar net keturgubus rankšluosčių kabliukus, taip pat galima rinktis ir rankšluosčių kabyklas ar lentynėles – taip didesnis rankšluosčių kiekis yra tvarkingai sukabinamas.

Vonios kambario kabliukai

Vonios indeliai

Dantų šepetėlių laikikliai atlikdami pagrindinę savo funkciją nekrenta į akis, tačiau tinkamai pasirinkti variantai vonios kambaryje užtikrina tvarką ir papildo vonios kambario interjerą. 

Šie aksesuarai gali būti tiek pastatomi, tiek pakabinami, o formų ir stilių įvairovė priverčia gerokai pagalvoti, kuris variantas labiausiai patraukia akį.

Dvigubas vonios indelis

Tualetinio popieriaus laikikliai

Dar vienas visuose vonios kambariuose sutinkamas aksesuaras yra tualetinio popieriaus laikiklis. Nereikia galvoti, kur paslėpti naudojamo tualetinio popieriaus ritinėlius, o įmantrus dizainas gali tiek prisiderinti prie bendro kambario stiliaus, tiek jį pagyvinti. Priderinus tualeto šepetį ir kitus aksesuarus – vonioje ne tik bus užtikrinta tvarka, bet ir išlaikomas vientisumas.

tualetinio popieriaus laikiklis

Muilinės ir skysto muilo dozatoriai

Šie reikmenys taip pat yra sutinkami kiekviename vonios kambaryje – pasitelkus juos, išsprendžiamas klausimas, kur patogiai laikyti muilą. Be to, tiek muilinės, tiek muilo dozatoriai stebina ypatingai plačia pasirinkimo įvairove. Priklausomai nuo turimos vietos, galima rinktis tiek laisvai pastatomus, tiek prie sienos tvirtinamus modelius. Jeigu nenorite gręžti skylių savo vonios plytelėse, Arsan.lt asortimente rasite aksesuarų klijų, kurie garantuoja galingą klijų sukibimą ant bet kokio lygaus, kieto paviršiaus. 

skysto muilo dozatorius

Dušo priemonių laikikliai

Dušo priemonių krepšeliai – dar vieni itin svarbūs vonios aksesuarai, padedantys šioje patalpoje išlaikyti tvarką ir patogiai susidėti dušo priemones. Šie gaminiai siūlo plačią dydžių bei montavimo būdų įvairovę. Tokius dušo priemonių laikiklius galima pakeisti ir vonios lentynėlėmis – jas galėsite pakabinti bet kurioje patogioje vonios kambario vietoje.

duso priemoniu laikiklis

Veidrodžiai

Vonios veidrodžiai yra ypač svarbūs, norint patogiai atlikti kasdienę vonios kambario rutiną, o be to jie sukuria didesnės erdvės pojūtį. Veidrodžiai voniai kone labiausiai akį traukiantys aksesuarai, todėl svarbu gerai apgalvoti, kokio tipo veidrodį pasirinkti. Dabar prekyboje galime pastebėti kur kas didesnę šių gaminių įvairovę: daugelis jų turi stilingą ir itin praktišką LED apšvietimą, o kai kurie yra aprūpinti lentynėlėmis, šildomu kilimėliu nuo rasojimo ir kitomis papildomomis funkcijomis. Taupantys vietą dažniausiai renkasi veidrodžius, kurie yra sujungti su vonios spintelėmis – toks sprendimas iš tiesų yra itin praktiškas.

Net ir be kardinalių pokyčių į vonios interjerą galite įnešti žaismingumo ir taip pagyvinti pabodusį vyraujantį kambario vizualą. Tam neprireiks didelių pastangų ir išlaidų, tačiau rezultatai neabejotinai pranoks visus lūkesčius! Arsan.lt parduotuvėje vonios priedų asortimentas išties gausus, todėl pasirinkti iš ko tikrai turėsite. Svarbiausia išlaikyti vientisą stilių ir atkreipti dėmesį į aksesuarų kokybę – taip ne tik pagyvinsite vonios kambario interjerą, bet ir ilgus metus džiaugsitės funkcionaliomis, savo pagrindinę funkciją atliekančiomis prekėmis.

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.