Vonios veidrodžiai ir veidrodinės spintelės: ką pasirinkti?

Nesuklysime pasakę, jog vonios veidrodis yra vienas iš tų daiktų, be kurių šį kambarį sunkiai įsivaizduotume. Veidrodis voniai prideda erdvumo, o mes patys galime gerokai lengviau pasidažyti, nusiskusti ar atlikti kitas panašias užduotis. Įsirengiant kambarį, dėl šio atributo būtinumo nekyla abejonių, tačiau neretai svarstoma, ar namams labiau tiks standartiniai vonios veidrodžiai, ar verčiau paieškoti vonios veidrodinės spintelės. Tam, kad galėtumėte priimti teisingą sprendimą, pirmiausia reikėtų atsižvelgti į kelis esminius aspektus.

Daiktų sandėliavimas

Tai bene pats ryškiausias privalumas, kurį gali pasiūlyti vonios spintelė su veidrodžiu. Šie vonios baldai suteikia papildomos sandėliavimo vietos, kurią galite išnaudoti kosmetikos, dušo ar kitoms smulkioms priemonėms. Taip maksimaliai išnaudojama visa kambario erdvė – tokiu pranašumu ypač susižavi tie, kurie negali pasigirti itin didele vonios patalpa.

Tačiau jei Jūsų vonios kambarys yra didesnis ir daiktų sandėliavimui skirtos vietos Jums nestinga, paprasti veidrodžiai voniai taip pat bus geras sprendimas – tikėtina, kad papildomų lentynėlių niekuomet ir nepasigesite. Taip pat galite rinktis ir alternatyvų variantą: vonios veidrodis su lentynėle suteiks galimybę patogiai susidėti pačius svarbiausius reikmenis. Toks sprendimas ypač pravers tuomet, jei neturite daug vietos šalia praustuvo.

Pritaikymo galimybės

Kaip jau minėta, vonios kambario veidrodžiai ženkliai prisideda prie optiškai didesnės erdvės plėtojimo, todėl dažnai rekomenduojama pasirinkti net kelis tokius gaminius. Nesvarbu, kiek jų turėsite savo namuose, vienodai lengvai galėsite pritaikyti tiek klasikinius veidrodžius, tiek su spintelėmis kombinuojamus modelius.

Visgi, yra teigiančių, jog spintelės neturintis veidrodis vonios kambaryje atrodo elegantiškiau ir mažiau apkrauna bendrą erdvę. Su tokiu teiginiu būtų galima sutikti tik iš dalies: tokie gaminiai iš tiesų yra priderinami paprasčiau – ypač tuomet, jei renkatės berėmį modelį. Tačiau jei pakabinama vonios spintelė su veidrodžiu derės prie bendro interjero, toks pasirinkimas tikrai nesugadins Jūsų puoselėjamo stiliaus, o tik padės jį dar labiau atskleisti. Taigi iš esmės šis aspektas labiau priklauso nuo asmeninių Jūsų lūkesčių ir idėjų.

Kaina

Kainų amplitudės abiem atvejais yra labai plačios, kadangi šie gaminiai gali turėti ir papildomų funkcijų. Pavyzdžiui, vonios veidrodis su apšvietimu, elektros lizdais ar kitais panašiais privalumais kainuos šiek tiek daugiau nei įprasti modeliai.

Kaina gali priklausyti ir nuo gamintojo, veidrodžio dydžio ar naudojamų medžiagų, tačiau jei palygintume pačius paprasčiausius modelius, tarp spintelių neturinčių gaminių rastume daugiau pigesnių variantų. Tad jei pagrindinis Jūsų siekis yra sutaupyti, Jums labiau tiks toks variantas. Įvairių tipų veidrodžiai į vonią geromis kainomis parduodami Arsan.lt parduotuvėje.

Galima teigti, jog pats ryškiausias šių prekių skirtumas yra sandėliavimo vieta. Jei manote, kad papildoma erdvė nepamaišys, rinkitės veidrodinę spintelę, o jeigu žinote, kad vietos daiktams nepritruks, Jums gali pakakti ir paprasto veidrodžio.

Related products

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.