Rankšluosčių kabyklos, laikikliai

Rodoma 1-40 iš 101 prekės(-ių)

Siekiant, kad vonios kambarys būtų patogus, svarbu pasirūpinti ne tik būtiniausia įranga, bet ir papildomais priedais. Rankšluosčių laikiklis yra vienas būtiniausių vonios kambario aksesuarų, kuris ne tik atlieka konkrečią rankšluosčių laikymo funkciją – tarpusavyje suderinta kambario priedų visuma bendram interjerui suteikia išbaigtumo įspūdį. Kokybiška ir patvari rankšluosčių kabykla tarnaus ne vienerius metus, tad būtina išsirinkti tinkamiausią variantą, derantį ir prie bendro stiliaus, ir prie kambario dydžio. Kokia kabykla rankšluosčiams Jūsų atveju tiktų geriausiai?

Rankšluosčių laikikliai vonioje: kokį tipą pasirinkti?

Didesniems vonios kambariams pritaikyti pastatomi rankšluosčių stovai, o taupantiems grindų plotą siūloma įsigyti prie sienos montuojamus laikiklius. Nusprendę tvirtinti rankšluosčių laikikli prie sienos, taip pat susipažinsite su gausesniu jų pasirinkimu, kadangi šie aksesuarai gali būti pačių įvairiausių formų. Arsan.lt asortimente kiekvienas pirkėjas suras labiausiai tinkantį variantą.

Kabliukai rankšluosčiams – viena populiariausių siūlomų prekių, tačiau svarbu atkreipti dėmesį, jog ant vieno kabliuko reikėtų kabinti tik vieną rankšluostį. Tokiu būdu išvengsite drėgmės, dėl kurios atsiranda bakterijos ir pelėsiai. Šiuo atveju gali praversti pakabos su keturiais ar net šešiais kabliukais – toks sprendimas ant sienos neužims daug vietos, tačiau patogiai sutalpinsite net ir šlapius rankšluosčius ar rūbus.

Taigi rinkdamiesi tinkamiausią gaminį turėtumėte pagalvoti ne tik apie kambario dydį, bet ir apie asmeninius poreikius – tik tuomet pasirinkta vonios rankšluosčių kabykla pateisins visus lūkesčius. Pagalvokite, kiek dažniausiai rankšluosčių vienu metu naudojate vonios kambaryje ir pasistenkite užtikrinti, kad kiekvienas iš jų turėtų savo vietą – tuomet ir paaiškės, kokios rankšluosčių pakabos reikia ieškoti.

Kokio stiliaus vonios rankšluosčių kabykla bus tinkamiausia? 

Rankšluosčių laikiklis gali tapti viena pagrindinių interjero detalių, tačiau rekomenduojama juos pirmiausia derinti prie bendro kambario stiliaus. Pakabinamos ir pastatomos rankšluosčių kabyklos stebina spalvų įvairove, tačiau jei nenorite per daug išskirti šio aksesuaro iš bendro interjero –  eksperimentuokite su formomis.Net nustebsite, kaip įdomiau atrodantys vonios laikikliai gali vyraujančiai kambario atmosferai suteikti gerokai daugiau gyvybingumo.  

Mažesnės kabyklos dažniausiai skirtos atlikti tik pagrindinę funkciją ir nekrenta į akis, tad svarbiausia atkreipti dėmesį į gaminio patvarumą, kad galėtumėte džiaugtis ilgaamžiu pirkiniu. Tačiau tai nereiškia, jog nedideli vonios rankšluosčių kabliukai gali būti bet kokie – juk žavinga visuma susideda iš smulkių detalių!

Ieškantys įdomesnių interjero sprendimų, taip pat turės iš ko pasirinkti – rankšluosčių žiedas su medžio apdaila vonios kambariui suteiks išskirtinumo, o laikiklis su skysto muilo dozatoriumi bus itin praktiškas pasirinkimas. Dėl universalumo vertinamos ir lentynėlės su rankšluosčių laikikliu, tad lengvai surasite tai, kas tiks būtent Jums.

Domina pastatoma rankšluosčių kabykla, o gal ieškote, kur parduodami prie sienos tvirtinami laikikliai? Apžiūrėkite mūsų pasiūlymus! Rankšluosčių kabyklos pasiekiamos internetu ir pristatomos per kurjerį. Norinčius iš arčiau apžiūrėti rankšluosčių kabyklas, laikiklius ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. Mes siekiame, jog aukšta kokybe ir patrauklia kaina žavinčios rankšluosčių kabyklos  Vilniuje ar kituose Lietuvos miestuose Jums būtų pasiekiamos saugiai ir greitai. 

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.