Vonios indeliai

Rodoma 1-32 iš 32 prekės(-ių)

Šepetėlių laikiklis ir kiti vonios aksesuarai pasiekiami internetu ir pristatomi per kurjerį. Taip pavyks sutaupyti brangaus laiko ir tuo pačiu atnaujinti vonios kambario interjerą. Norinčius pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda dėl vonios indelių, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. Mes siekiame, jog aukšta kokybe ir patrauklia kaina žavintis dantų šepetėlių laikiklis Vilniuje ar kituose Lietuvos miestuose Jums būtų pasiekiamas saugiai ir greitai. 

Stiklinės voniai

Vonios stiklinė, dantų šepetuko laikiklis – įprasti vonios kambario aksesuarai, kuriuos įsigydami dažniausiai net nesusimąstome. Atlikdamos pagrindinę savo funkciją šios prekės nekrenta į akis, tačiau tinkamai pasirinkti variantai vonios kambaryje užtikrina tvarką ir papildo vonios kambario interjerą. Platus jų asortimentas suteikia galimybę pasirinkti gaminius, kurie džiugins ne tik savo funkcionalumu, bet ir dailia išvaizda. Visgi, kaip ir renkantis kitus voniai skirtus gaminius, taip ir šįkart teks gerai pagalvoti, kurie indeliai Jums būtų patys tinkamiausi.

Į ką atkreipti dėmesį renkantis vonios indelius?

Stiklinė su stovu voniai gali būti su įmontuotu dantų šepetėlių laikikliu – tuomet beliks nuspręsti, koks prekės tipas labiau tinkamas Jūsų vonios kambariui – pastatomas ar pakabinamas. Prie sienos tvirtinama vonios stiklinė gali būti pakabinama virš vonios ar praustuvo, tad papildomai nereikės rūpintis nuo dantų šepetėlio lašančiu vandeniu. Pakabinami aksesuarai taip pat paliks daugiau laisvos vietos ant praustuvo stalviršio, todėl šią erdvę galėsite išnaudoti kitiems gaminiams.

Pastatomą vonios stiklinę lengvai pritaikysite bet kokio dydžio vonios kambaryje. Mažesnėse voniose šį gaminį galėsite įdėti į spintelę, o didesnėse –stiklinė galės tapti vienu iš kambario interjero akcentų. Rinkoje šiuo metu galima surasti įvairaus dizaino aksesuarų, todėl atkreipę dėmesį į vyraujantį interjerą, lengvai surasite prie jo derėsiančią stiklinę ar dantų šepetėlio laikiklį.

Modernaus stiliaus

Modernaus stiliaus šalininkams rekomenduojama rinktis metalinius aksesuarus, tuo tarpu solidų stilių padės išlaikyti akmeniniai ar tamsūs akcentai. Tiems, kurie pageidauja praktiškiausio sprendimo, labiausiai tiks plastikinės vonios stiklinės. Ieškantiems dėmesį patraukiančių detalių, turėtų patikti išskirtinio dizaino stiklinės, pagamintos iš stiklo ar marmuro – toks pasirinkimas džiugins savo patvarumu ir vonios atmosferai suteiks unikalumo. Nepamirškite įsitikinti, ar vonios indeliai dera prie kitų kambaryje naudojamų detalių – nors šie gaminiai yra nedideli, jie taip pat ženkliai prisideda prie bendros atmosferos formavimo. Gausiame Arsan.lt asortimente kiekvienas pirkėjas galės surasti labiausiai tinkantį variantą.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.