Pusvonės, gilūs dušo padėklai

Rodoma 1-7 iš 7 prekės(-ių)

Nusprendus, jog vonios kambaryje bus reikalinga dušo kabina, reikės išsirinkti tinkamą įrangą. Dušo padėklai, padai, trapai yra vienas pagrindinių sprendimų, nuo kurio priklausys kasdienė prausimosi kokybė. Vis dėl to, tiems, kurie dušo kabinos variantą rinkosi dėl erdvės trūkumo, rekomenduojama rinktis alternatyvą – gilius dušo padėklus. Šie gaminiai, dar kitaip žinomi kaip pusvonės, pasiūlys ne vieną dėmesio vertą privalumą. 

Gilūs dušo padėklai pasiekiami internetu – juos galite užsisakyti Arsan.lt elektroninėje parduotuvėje. Norinčius iš arčiau apžiūrėti gilius dušo padėklus ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686.

Kodėl verta pirkti gilius dušo padėklus?

Patraukli kaina ir lengvas montavimas yra kone pagrindiniai gilių dušo padėklų privalumai. Toks variantas tam tikrais atvejais gali atstoti ir maudynes vonioje, kadangi tuomet dušo kabinoje galima patogiai atsisėsti. Įmontavus gilų dušo padėklą, ant grindų pritaškoma kur kas mažiau vandens, o taip pat šis variantas itin tinkamas šeimoms su mažais vaikais – jiems šis įrenginys pilnai atstoja vonią. Aukštesnė sėdėjimo vieta gali būti patogi ir senjorams – priklausomai nuo poreikių, komfortiškai sėdėdami ant pusvonės sėdynės, jie galės tiek prisileisti vonelę, tiek ir mėgautis gaivinančia dušo srove. Tais atvejais, kai nėra pakankamai vietos voniai, tačiau norisi mėgautis jos teikiamais privalumais, toks sprendimas yra vienas paprasčiausių būdų įgyvendinti savo lūkesčius.  

Kokią pusvonę rinktis?

Bene svarbiausia įsitikinti, ar Jums patikusi pusvonė iš tiesų tinka Jūsų namams – ji ne tik turi tilpti numatytoje vietoje, bet ir nekliudyti praėjimui bei kitiems baldams ir įrenginiams. Platus formų pasirinkimas leidžia lengvai surasti visus išmatavimus atitinkančią dušo kabiną – Arsan.lt asortimente parduodami kampiniai, pusapvaliai ir nestartinių formų gilūs dušo padėklai, todėl priklausomai nuo poreikių ir vonios kambario dydžio, galėsite surasti tinkamiausią variantą.

Iš kokybiškų medžiagų pagamintas gilus dušo padėklas nereikalaus ypatingos priežiūros, bus atsparus įvairiems įbrėžimams. Mūsų asortimente rasite gausų skirtingų medžiagų pasirinkimą, todėl beliks įvertinti savo poreikius, galimybes ir išsirinkti pageidaujamą gilų dušo padėklą. Atidžiau apžiūrėję siūlomas prekes, netruksite pastebėti, kad tarp medžiagų dominuoja akrilas – tai viena iš priežasčių, kodėl siūloma itin palanki pusvonės kaina. Ši medžiaga garsėja tvarumu, tačiau iš jos pagaminti įrenginiai nereikalauja didelių investicijų – ieškantiems praktiškų ir patikimų sprendimų, tai bus vienas geriausių pasirinkimų. Iš akrilo pagaminta pusvonė kaina atitinka kokybę – pritaikę šį įrenginį savo namuose, patys galėsite tuo įsitikinti. Prekių komplektacijoje rasite visus montavimui reikalingus įrenginius (padėklas, atrama ir tvirtinimo elementai), todėl esant poreikiui, šio tipo dušo padėklą galima sumontuoti ir patiems.

Tarp šių gaminių vyrauja klasikinė balta spalva, tačiau jei kuriate įdomesnį vonios interjerą, galėsite išbandyti įmantresnes gilių dušo padėklų formas. Gamintojai pasirūpino, kad tiek klasikinių, tiek ir šiuolaikinių sprendimų mėgėjai turėtų iš ko rinktis – šis pasirinkimas priklausys tik nuo Jūsų asmeninio skonio ir patalpoje vyraujančios atmosferos.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.