Dušo trapai

Rodoma 1-33 iš 33 prekės(-ių)

Dušo trapai – tinkamas pasirinkimas tiems, kurie nori suteikti vonios kambariui papildomos erdvės.

Ieškantiems, kur grindų trapas kaina atitinka kokybę, pasiūlysime apžiūrėti mūsų asortimentą – čia Jūsų laukia visi svarbiausi vonios įrenginiai ir jų priedai. Pas mus dažnai vyksta išpardavimai: jei Jus domina pigūs, tačiau kokybiški dušo trapai, akcija suteiks galimybę suderinti abu šios prioritetus.

Prekiaujame tik patikimų ir savo vardą rinkoje jau pelniusių gamintojų įrenginiais, todėl dušo trapai ir kitos detalės bus patvarios ir ilgaamžiškos. Prekių sąraše yra Radaway, ACO trapai ir kitų žinomų gamintojų siūlomi gaminiai. Dušo trapai internetu, Vilniuje ir kituose Lietuvos miestuose yra pristatomi per kurjerį. Norinčius iš arčiau apžiūrėti dušo trapus ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686.

Į ką atkreipti dėmesį?

Prieš renkantis reikėtų žinoti, jog svarbiausia atkreipti dėmesį į vandens subėgimo nuolydžius – kuo nuolydis bus didesnis, tuo geresnis bus dušo nutekėjimas. Grindų trapai vandenį išleidžia per vieną angą. Vonios Trapas rekomenduojamas tuomet, kai norima papildomai sutaupyti.

Nors dušo trapo įrengimas gali pasirodyti sudėtingesnis, šie įrenginiai turi savų privalumų, kurie susiję su mažesnėmis išlaidomis.

Kiti pasirinkimo aspektai

Nusprendus vonios kambaryje montuoti trapą, tenka apsvarstyti ir kitus aspektus. Svarbu atsižvelgti ir į šių gaminių išmatavimus – pasirinkimas šiuo atveju itin gausus, todėl priklausomai nuo poreikių, pakankamai lengvai surasite Jūsų atvejui tinkantį variantą. Atkreipkite dėmesį, jog kuo mažesnis bus dušo trapas, tuo sunkiau į jį pateks vanduo.

Arsan.lt asortimente kiekvienas pirkėjas suras labiausiai tinkantį variantą. Čia taip pat rasite dušo hidroizoliacines plokštes ir latakų bei trapų priedus, kurie užtikrins sklandų jų darbą ir paprastą montavimą. Norėdami įsitikinti šių gaminių kokybe, atidžiau panagrinėkite jų charakteristikas ir atsižvelkite į gamintoją. Patikimi, ilgametę patirtį turintys ir puikiai pirkėjų poreikius suprantantys prekiniai ženklai neleis nusivilti naujuoju trapu ar lataku – jų kokybe mėgausitės ne vienerius metus. 

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.