Akmens masės plautuvės

Rodoma 1-36 iš 36 prekės(-ių)

Sunku būtų atrasti virtuvę, kurioje nebūtų naudojama plautuvė – šis įrenginys gerokai palengvina maisto gamybą ir kitus šioje patalpoje atliekamus procesus. Kriauklė yra kiekvieno žmogaus asmeninis pasirinkimas, kurį lemia keletas veiksnių – virtuvės dydis, šeimos poreikiai ir biudžetas. Akmens masės plautuvės – tinkamas pasirinkimas tiems, kurie rūpinasi virtuvės kambario interjeru, ieško ilgaamžiškų ir kokybiškų sprendimų.

Akmens masės kriauklės: atsiliepimai ir pagrindiniai privalumai

Šio tipo virtuvės plautuvės akmens masės dėka laikomos vienomis tvariausių. Akmens masės plautuve galėsite naudotis ne vienerius metus – kokybiškai pagamintos prekės yra atsparios karščiui, įbrėžimams ir smūgiams ir nereikalauja papildomos priežiūros. Tiesa, pavalyti jas reikės: tai nereiškia, kad po kiekvieno naudojimosi turėsite užsiimti rimtais valymo darbais, tačiau norint išvengti kalkių nuosėdų, kurias granitinės kriauklės šiek tiek kaupia, apiplauti šį gaminį tikrai vertėtų. Visgi, dėl jos tvarumo nereikės nerimauti – teigiama, kad net ir labai dažnai naudojama granitinė plautuvė nepraranda savo spalvos ir tuo labiau greitai nenusidėvi. Nors kartais trūkumu laikoma kiek didesnė jų kaina, visi sutinka, jog tokios investicijos netrunka atsipirkti.

Kokybiškų akmens masės kriauklių sienelės sugeria krentančio vandens garsą, tad nebegirdėsite nemalonaus triukšmo leisdami vandenį. Būtent ši savybė dažnai minima tuomet, kai pirkėjai aptarinėja jau įsigytas akmens masės plautuves – atsiliepimai neleidžia abejoti tokių gaminių suteikiamu patogumu. Taip pat išskiriamas ir švelnus jų paviršius bei lengvai derinami dizainai – toks gaminys nesunkiai galėtų tapti ir šios patalpos puošmena.

Kokios granito kriauklės ieškoti savo virtuvei?

Akivaizdu, jog akmeninės kriauklės turi ne vieną dėmesio vertą pranašumą, tačiau nusprendus tokį gaminį naudoti savo namuose, teks susipažinti su gausia jų įvairove – tuomet reikėtų atsižvelgti į kelis esminius niuansus. Renkantis svarbu atkreipti dėmesį į tai, ar granitinės plautuvės padengtos pakankamu sluoksniu granitinės masės, kadangi būtent ši medžiaga suteikia galimybę lengvai jas valyti įprastomis priemonėmis ir išvengti papildomų įbrėžimų.

Dizainas

Granitine plautuve galėsite pagyvinti virtuvės kambario interjerą, kadangi šios prekės pasižymi plačia spalvų gama ir skirtingais dizaino sprendimais. Ieškantiems ryškesnės detalės, labiau tiks sodrių spalvų kriauklės, tuo tarpu norintiems, kad plautuvė įsilietų į vyraujantį stilių, vertėtų rinktis švelnesnius atspalvius. Tinkamiausio dizaino pasirinkimas priklausys nuo vyraujančio interjero ir jame dominuojančių spalvų – jeigu tamsių tonų ir taip netrūksta, rekomenduojama rinktis šviesesnį variantą, o jeigu aplinka atrodo ganėtinai monotoniškai, situaciją gali išgelbėti akį traukianti detalė. Mėgstantiems kurti harmoningą patalpos atmosferą patinka ir tai, jog akmeninė kriauklė gali būti derinama su kone identiškai atrodančiu maišytuvu, taip užtikrinant vieningą stilių ir puoselėjant darnų šios patalpos interjerą.

Matmenys ir montavimo būdai

Priklausomai nuo vonios kambario dydžio ir išplanavimo, turėsite galimybę išsirinkti skirtingus kriauklių matmenis ir montavimo būdus. Šiuo atveju svarbu atsižvelgti į tai, kiek laisvų stalviršių turite ir kaip planuojate juos išnaudoti – jeigu taupote kiekvieną centimetrą, Jums labiau pravers mažesnių matmenų granitinė kriauklė. Nustebsite, kiek daug skirtingų formų ir dydžių galima rasti šiame asortimente – tokios virtuvės kriauklės (akmens masės) galės būti pritaikomos net ir ypatingai mažame kambaryje.

Papildomos funkcijos

Kai kurių įrenginių komplektacijoje taip pat yra specialus nuvarvėjimo indas ar nusausinimo plokštuma. Gausiame Arsan.lt asortimente kiekvienas pirkėjas suras labiausiai tinkantį variantą. Tokios detalės prideda papildomo komforto ir suteikia daugiau galimybių, tačiau joms taip pat reikės papildomos vietos. Kad tarp visų šių papildomų funkcijų nepasiklystumėte, rekomenduojama tiksliai žinoti, kokio dydžio akmens masės virtuvės plautuvės ieškote: turėdami reikiamus matmenis, galėsite pasvarstyti ir apie papildomą funkcionalumą.

Turint daugiau laisvos vietos virtuvėje, galima rinktis du dubenis – tuomet naudotis kriaukle bus dar patogiau. Jei virtuvėje praleidžiate nemažai laiko ir turite pakankamai laisvos vietos ant stalviršių, verta pagalvoti apie tokį variantą – jis padės patalpoje išsaugoti tvarką ir švarą. Ieškant geriausios granitinės plautuvės, atsiliepimai taip pat gali padėti priimti sprendimą – kitų pirkėjų patirtys leis pamiršti Jums bet kokias abejones.

Akmens kriauklės yra pasiekiamos internetu ir pristatomos per kurjerį. Norinčius pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda dėl granitinių plautuvių, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. Mes siekiame, jog aukšta kokybe ir patrauklia kaina žavinčios akmens masės kriauklės Vilniuje ar kituose Lietuvos miestuose Jums būtų pasiekiamos saugiai ir greitai.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.