Bidė – ar verta juos įsigyti?

Bidė – įrenginys, kuris yra montuojamas šalia tualeto, vonios kambaryje yra sutinkamas vis dažniau. Vis dar atsiranda manančių, jog toks sprendimas yra tinkamas tik intymiai higienai užtikrinti ir dažniausiai ši prekė yra laikoma prabangia, tad pagalvojantiems apie bidė įrengimą savo namuose, iškyla klausimas, ar šis gaminys iš tikrųjų yra vertas dėmesio – ką vertėtų apie jį žinoti?

Pirmiausia reikėtų atkreipti dėmesį į šios prekės funkcionalumą, kadangi bidė gali būti naudojamas ne vien tik ypatingai higienai palaikyti. Naudojant šį įrenginį, galima patogiai nusiplauti kojas, išsiskalbti rūbus, atlikti kitus kasdienius buities darbus, o taip pat bidė pasitarnauja ir tuomet, kai reikia maudyti vaikus ar augintinius. Tokios plačios šių gaminių panaudojimo galimybės užtikrina, jog pasirinkus tokį sprendimą savo namuose, vonios kambarys ir jame atliekamos procedūros bus kur kas patogesnės ir efektyvesnės.

Vis dėlto, apie bidė įrengimą retai susimąsto tie, kurie turi šiek tiek mažesnius vonios kambarius, kadangi šiam gaminiui taip pat reikės papildomos erdvės, kurios ne visuomet užtenka ir būtiniausiai vonios įrangai. Toks sprendimas kur kas labiau mėgstamas individualiuose namuose ar tais atvejais, kai vonios patalpa yra pakankamai didelė – tuomet atsiranda galimybė pasirūpinti ir didesniu gyvenimo komfortu.

Šiuo atveju taip pat svarbu atkreipti dėmesį, jog bidė gali būti tiek pastatomi, tiek ir pakabinami. Pastarasis variantas vizualiai padidins erdvę, tad jeigu šalia tualeto turite šiek tiek laisvos erdvės, vertėtų pagalvoti, ar nebūtų verta jos užpildyti šiuo įrenginiu. Visos konstrukcijos tuomet yra paslepiamos sienoje, todėl toks sprendimas atrodo itin moderniai ir šiuolaikiškai.

Tiems, kurie erdvės vonios kambaryje turi pakankamai, apsispręsti tampa kur kas paprasčiau – jeigu norisi dar daugiau patogumo, bidė įrengimas padės lengvai įgyvendinti šį tikslą. Pastatomus įrenginius bus lengviau įmontuoti, tuo tarpu pakabinami bidė džiugins paprastesne priežiūra, tad beliks įvertinti savo poreikius ir išsirinkti tinkamiausią įrenginį.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.