Dušo kabina gausiai šeimai

Norisi, kad vonios kambarys būtų patogus visiems šeimos nariams, todėl renkantis dušo kabiną, svarbu atsižvelgti į kiekvieno namiškio poreikius. Tais atvejais, kai šeima yra gausesnė, pasirinkti visiems tiksiantį variantą kur kas sudėtingiau, tačiau tikrai įmanoma – į ką tuomet vertėtų atkreipti dėmesį?

Pasirinkimas šiuo atveju priklausys nuo Jūsų galimybių, kitaip tariant – nuo vonios kambario dydžio. Tais atvejais, kai erdvės yra užtektinai, galima pagalvoti ir apie didesnius variantus, kurie leis patogiai atlikti maudymosi procedūras kiekvienam šeimos nariui. Erdviam vonios kambariui tiks praktiškai visi dušo kabinos tipai, o taip pat galima pagalvoti ir apie masažines kabinas, kurios užtikrins visapusišką komforto jausmą ir leis atsipalaiduoti po sunkios darbo dienos.

Kur kas daugiau svarstymų laukia tuomet, kai vonios kambario erdvė yra ribota – norisi, kad kuo daugiau vietos liktų patogiam praėjimui, tačiau taip pat svarbu užtikrinti ir maudymosi komfortą. Šiuo atveju vienas populiariausių variantų yra pažemintos dušo kabinos su giliu padėklu, kurios mažiesiems šeimos nariams gali atstoti ir vonią. Tokioje kabinoje patogu bus maudytis ir garbaus amžiaus žmonėms, todėl tikėtina, kad šis variantas pateisins visų namiškių lūkesčius. Vis dėlto, jeigu per vėlai sužinojote apie šią alternatyvą, papildomo komforto suteikti gali ir dušo sėdynės – šie gaminiai tvirtinasi prie sienos, todėl tiks bet kuriai dušo kabinai.

Dar viena išeitis – patiems susiprojektuoti tinkamo dydžio dušo kabinos erdvę. Tai galima padaryti pasirenkant Walk In ar nestandartines dušo kabinas – tuomet, pasitarę su kitais šeimos nariais, sukursite visiems tinkančią ir patinkančią aplinką. Įvairių variantų surasite ir daugiau, tačiau rinkdamiesi turėtumėte pagalvoti, ar Jūsų sprendimas bus patogus kiekvienam – tai aktualu ir skirtingų kartų šeimoms, ir tiems, kurie dar tik svarsto apie šeimos pagausėjimą.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.