Dušo kabinos juodais profiliais: kokie jų privalumai?

Vonios kambarys su dušu yra itin dažnas šiuolaikinių žmonių pasirinkimas – tai nulėmė spartus gyvenimo ritmas ir ženkliai sumažėjusi šios erdvės kvadratūra. Tačiau tai nereiškia, jog dėl to mažiau dėmesio skiriama interjero sprendimams: dušo kabinos taip pat gali nustebinti stilingais dizainais. Vienas iš tokių variantų yra dušo kabinos su juodais profiliais – kokie pagrindiniai tokių sprendimų pranašumai?

Elegantiškas kambario akcentas

Juodų profilių praktiškai neįmanoma nepastebėti – ypač tuomet, jei vonios kambario interjeras ir dušo įranga yra šviesesnių atspalvių. Todėl nesuklysime pasakę, jog tokį rėmą turinti dušo kabina tampa pakankamai svarbia patalpos detale. Visgi, šios spalvos naudojimas nėra masyvus (išryškinamos tik kelios detalės), tad šis stilistinis variantas lygiai taip pat gali įsilieti į Jūsų puoselėjamą aplinką ir užleisti vietą kitiems, ryškesniems sprendimams.

Nesenstanti klasika

Juodi dušų kabinų profiliai pravers ir tuomet, kai norėsis, kad vonios interjeras būtų ilgaamžis ir nesenstantis. Ši spalva kiekvienais metais karaliauja tendencijų viršūnėse ir visuomet yra siejama su prabanga ir elegancija – jei pasirinksite matinio paviršiaus rėmus, dar labiau sustiprinsite šį įspūdį.

Neįnoringas dizainas

Šios dušinės kabinos tiks praktiškai bet kokio stiliaus vonios kambaryje, nepriklausomai nuo to, ar Jūsų namuose vyrauja nenuginčijama klasika, ar pirmenybę teikiate itin originalioms, urbanistinėms idėjoms. Be to, nesunkiai priderinsite ir kitą kabinai reikalingą įrangą: vandens maišytuvai, dušo sistemos ar įvairūs aksesuarai galės būti tiek tamsūs, tiek labai spalvoti. Kitaip tariant, pasirinkę tokį dušo kabinos modelį, turėsite visišką laisvę savo kūrybinėms idėjoms ir savitai stilistikai.

Jokios įtakos kambario dydžiui

Įprastai teigiama, jog tamsūs tonai optiškai erdvę paverčia šiek tiek mažesne, todėl itin kompaktiškuose vonios kambariuose tokių atspalvių stengiamasi vengti. Tačiau jei Jūsų dušo kabina turės juodus profilius, su tokia situacija tikrai neteks susidurti. Taip, ši spalva „įrėmins“ dušo kabiną ir papildys kambarį griežtesnėmis linijomis, bet juodų akcentų nebus tiek daug, jog jie galėtų turėti įtakos bendram erdvės suvokimui. Dėl šios priežasties juodus profilius galite rinktis nepriklausomai nuo to, kokio dydžio yra Jūsų vonios kambarys.

Puikus pasirinkimas moderniam vonios kambariui

Griežtos linijos puikiai dera prie modernaus ar skandinaviško stiliaus idėjų – jei ketinate puoselėti tokią aplinką, dušo kabinos juodais profiliais bus vienas geriausių pasirinkimų. Tačiau iš esmės tokios dušo kabinos tiks kiekvienam, siekiančiam sukurti įdomesnę, savitą patalpos aplinką: šis sprendimas dar pakankamai naujas ir nepabodęs, todėl galėsite būti vieni iš pirmųjų, pritaikiusių tokias idėjas savo namams.

Juodą profilį turinčios dušo kabinos kainos nesiskiria nuo kitų variantų, todėl praktiškai nėra priežasčių, kodėl nebūtų verta išbandyti tokį sprendimą. Platų šių gaminių asortimentą siūlo Arsan.lt parduotuvė – čia tikrai bus iš ko pasirinkti!

Related products

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.