Dušo kabinos, padėsiančios sukurti unikalią vonios kambario išvaizdą

Kuriant vonios interjerą, visuomet rekomenduojama pasirinkti bent vieną akį traukiantį akcentą, sukuriantį gyvybingą šios patalpos atmosferą. Juo gali tapti tiek smulkūs aksesuarai, tiek ir pagrindinė vonios kambario įranga – jei ketinate šioje erdvėje montuoti dušo kabiną, taip pat pavyks atrasti ne vieną išskirtinai atrodantį įrenginį. Ką tuomet vertėtų pasirinkti?

Walk In tipo dušo kabinos. Tokia dušo kabina suteikia vonios kambariui erdvumo įspūdį – patalpa visuomet atrodo šiuolaikiškai ir moderniai. Be to, patys turite galimybę pasirinkti pageidaujamą jos dydį ir išplanavimą, todėl pasitelkę šiek tiek kūrybiškumo, galite sukurti itin išskirtinę dušo zoną – tokioms idėjoms dabar nebėra kliūčių. Net nekyla abejonių, jog tokia dušo kabina taps elegantišku interjero akcentu.

Lazeriu dekoruotas dušo kabinos stiklas. Tai itin inovatyvus sprendimas, suteikiantis galimybę sukurti savitą vonios kambario dizainą – jei raštus ar vaizdus rinksitės patys, tokių pačių erdvių daugiau niekur neatrasite. Šį būdą galite pritaikyti įvairių tipų įrenginiams, o taip pat toks akcentas nereikalauja papildomos kambario erdvės, todėl dekoruoti dušo kabinų stiklai tiks ir mažesnėms patalpoms.

Dušo kabinos nišoje. Šis sprendimas – pakankamai specifinis ir tinkamas tik tam tikroms erdvėms, tačiau jei Jūsų vonios kambaryje yra niša (ar turite galimybę ją įrengti), šį plotą galite paversti dušo zona. Nors tuomet šis įrenginys mažiau atkreips aplinkinių dėmesį, pati patalpa atrodys erdvi ir originali. Dušo durys nišoms ir kita vonios įranga gera kaina parduodama Arsan.lt parduotuvėje.

Masažinės dušo kabinos. Nors garinės ir masažinės dušo kabinos savo išvaizda mažai kuo skiriasi nuo standartinių variantų, visi jų privalumai slepiasi viduje: tokie įrenginiai užtikrins maksimalų Jūsų komfortą. Tad jeigu funkcionalumą vertinate labiau nei išskirtinę išvaizdą, vertėtų pagalvoti apie tokį variantą – tokia dušo kabina Jums patiems į kasdienes procedūras leis pažiūrėti kitu kampu.

Itin erdvios dušo kabinos. Dažniausiai vonios kambariuose esame įpratę matyti pakankamai kompaktiškas dušo kabinas, todėl erdvesni įrenginiai visuomet atrodo išskirtinai. Tad jeigu šiame kambaryje turite daugiau vietos, vertėtų pasirinkti didesnių išmatavimų dušo kabiną ar suformuoti šią zoną patiems: toks variantas ne tik taps pagrindiniu interjero akcentu, bet ir suteiks dar daugiau patogumo.

Pasitelkus šiuos variantus, išskirtinę dušo kabiną galima įmontuoti tiek erdviame, tiek gerokai mažesniame vonios kambaryje. Akcentu taip pat gali tapti ne tik pati dušo kabina, bet ir jos apdaila, todėl priklausomai nuo poreikių ir galimybių, surasite sau tinkamiausią variantą.

Related products

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.