Dušo komplektai ir sistemos: skirtumai ir pranašumai

Nors gali pasirodyti, jog apsisprendus vonios kambaryje įsirengti dušo kabiną, reikės pasirinkti tik jos tipą, iš tikrųjų sprendimų laukia kur kas daugiau. Labai svarbu nuspręsti, kas bus įrengta maudynių zonoje – tam dažniausiai naudojami dušo komplektai ir sistemos. Tad jeigu iki šiol neteko susipažinti su šių įrenginių skirtumais ir ypatybėmis, dabar pats metas tai padaryti!

Kas yra dušo komplektai?

Dušo komplektą dažniausiai sudaro stovas, galvutė, jos laikiklis ir žarnelė, o kai kuriais atvejais pritvirtinama ir muilinė. Visgi, svarbiausia ypatybė yra ta, jog dušo galvutė yra montuojama virš galvos ir priklausomai nuo poreikių bet kada galima pakeisti jos aukštį, kadangi toks komplektas turi slankiojantį mechanizmą. Vonios komplektai ypač populiarūs šiuolaikiško stiliaus vonios kambariuose, tačiau jie taip pat puikiai dera ir prie klasikinio interjero.

Privalumai. Kaip jau galima suprasti, tokie dušo komplektai užtikrina visapusišką komfortą skirtingo ūgio žmonėms – tai ypač praverčia tiems, kurie gyvena gausesnėse šeimose. Pasirinkę šį variantą, bet kada lengvai galėsite pakeisti pačią dušo galvutę ir išbandyti daugiau funkcijų – prekyboje šiuo metu galima rasti masažines, lietaus efektą galinčias pasiūlyti galvutes ir daugiau panašių įrenginių. Be to, dušo komplektai dažniausiai yra parduodami mažesne kaina – tiek juos, tiek dušo sistemas galite įsigyti Arsan.lt el. parduotuvėje.

Kas yra dušo sistemos?

Dušo sistemoms yra naudojamas standus stovas – tai reiškia, jog virš galvos esanti dušo galvutė visuomet išlieka toje pačioje vietoje ir dažniausiai nėra nuimama. Visgi, kad maudynės būtų patogesnės, prie šios sistemos papildomai yra naudojama dar viena dušo galva su žarna, kurią galima lengvai ištraukti, tačiau ši dalis yra montuojama gerokai žemiau. Tokią sistemą taip pat lengvai galima priderinti prie bet kokio vonios kambario stiliaus.

Privalumai. Turint dvi dušo galvutes, maudytis galima dar patogiau, nors iš esmės šis aspektas labiau yra asmeninių įpročių reikalas. Visgi, privalumai ir komfortas geriausiai atsiskleis tuomet, jei Jums bus tinkamas dušo galvutės aukštis – būtent dėl šios priežasties toks variantas labiausiai tiks tiems, kurie vonios kambariu dalinasi su panašaus ūgio asmenimis. Tuomet vertėtų pagalvoti ir apie potinkinę sistemą: toks sprendimas įneš dar daugiau estetikos į Jūsų vonios kambarį.

Iš esmės privalumų turi abu šie dušų variantai, todėl sprendimas priklausys tik nuo Jūsų asmeninių poreikių ir įpročių. Atkreipkite dėmesį į svarbiausias savybes ir tikrai lengvai nuspręsite, kas Jums tinka geriausiai!

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.