Kada verta rinktis pusapvalę dušo kabiną?

Tiems, kurie gyvena itin greitu tempu, sunkiai įsivaizduojami ramūs vakarai karštoje vonioje – dėl šios priežasties vonias vis dažniau pakeičia dušo kabinos. Maudynės po dušu kur kas greitesnis ir ekonomiškesnis variantas, tačiau nusprendus pastatyti šį įrenginį savo vonios kambaryje, dar reikės nuspręsti, kokio tipo dušo kabina būtų tinkamiausias sprendimas. Vienas iš populiariausių variantų šiuo metu yra pusapvalės dušo kabinos – kada verta rinktis šį variantą?

Pagrindinis šio tipo dušo kabinų privalumas yra vietos taupymas. Retas kuris gali pasigirti dideliu ir erdviu vonios kambariu, todėl pusapvalė dušo kabina tokiais atvejais atrodo tikras išsigelbėjimas – ji sukuria erdvės pojūtį, tačiau tuo pačiu užtikrina patogų prausimąsi. Vis dėl to, pačios kabinos vidus dažniausiai dydžiu neprilygsta kvadratinėms, todėl yra manančių, kad ir komforto jausmas jose kur kas mažesnis.

Komfortas ir stilistika yra labiau skonio reikalas, tačiau dėl kuriamos erdvės niekas tikrai nesiginčija – daugeliui jau žinoma, jog statūs kampai dalina erdvę, todėl išvengiant jų, vonios kambarys atrodo kur kas didesnis. Patogesnis bus ir kitų prietaisų naudojimas – tais atvejais, kai kiti santechnikos prietaisai yra vienas šalia kito, nesinori spaustis ar varžyti judesių. Tikėtina, jog pasirinkus pusapvalę dušo kabiną, to daryti ir nereikės.

Privalumu galima laikyti ir didelį pusapvalių dušo kabinų pasirinkimą. Šių įrenginių gamintojai siūlo įvairaus dydžio dušo kabinas, todėl jas galėsite pritaikyti įvairiuose vonios kambariuose – galbūt nuspręsite rinktis šį variantą dėl labiau prie kambario interjero derančio stiliaus, o gal svarbesnis bus didesnės ergonomikos klausimas. Bet kuriuo atveju, renkantis tinkamiausią variantą, vertėtų apsvarstyti šį dušo kabinų tipą – jeigu privalumai atitinka Jūsų lūkesčius, išsirinkus kokybišką įrenginį, juo džiaugsitės ilgus metus.

Related products

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.