Kaip išsirinkti tualetinio popieriaus laikiklį?

Nors gali pasirodyti, kad toks gaminys kaip tualetinio popieriaus laikiklis vonios kambaryje nėra ypač svarbus, iš tiesų jis, kaip ir bet kokia kita patalpos detalė, prisideda prie bendro interjero puoselėjimo. Atidžiau apžiūrėję šių reikmenų asortimentą pastebėsite, jog tualetinio popieriaus laikikliai yra pakankamai skirtingi – kaip iš jų visų išsirinkti vieną tinkamiausią?

Montavimo tipas

Egzistuoja du pagrindiniai šių gaminių tipai: prie sienos tvirtinami modeliai ir laisvai pastatomi aksesuarai. Šis aspektas dažniausiai priklauso nuo to, kiek vietos turite vonios kambaryje: jei erdvė yra ribota, labiau tiks pakabinamas WC popieriaus laikiklis, o jeigu centimetrų galite neskaičiuoti, pasitarnaus ir pastatomas tualetinio popieriaus laikiklis. Iš dalies tai yra ir asmeninio Jūsų patogumo bei įpročio klausimas – rinkitės tą tipą, kuris Jums patiems tinka labiausiai.

Dydis

Tualetinio popieriaus stovas gali būti skirtas vienam rulonėliui arba turėti papildomą rezervą – sprendimas ir vėlgi priklauso nuo kambario išplanavimo ir Jūsų poreikių. Pavyzdžiui, jei turite atskirą tualeto kambarį, kuriame nėra jokių spintelių, daug patogiau bus, jei tualetinio popieriaus laikiklis (pastatomas ar pakabinamas) turės ir papildomą rezervą. Visgi, jei manote, kad toks sprendimas nebus estetiškas ar sugadins Jūsų vonios kambario išvaizdą, rinkitės vienam rulonėliui pritaikytą modelį.

Dizainas

Nors WC popieriaus stovas nėra tas elementas, į kurį pirmiausiai atkreipiame dėmesį vonios kambaryje, jį neabejotinai reikėtų derinti prie kitų interjero detalių. Atidžiau susipažinę su šių aksesuarų įvairove pastebėsite, jog skiriasi tiek jų formos, tiek ir atspalviai, todėl turėsite galimybę išbandyti pačius netikėčiausius stilistinius sumanymus. Koks tualetinio popieriaus laikiklis (juodas, chromuotas ar žalvarinis) derės Jūsų namuose, priklausys nuo to, ar norėsite jį paversti nematoma detale, ar intriguojančiu elementu.

Estetika

Tualetinio popieriaus laikiklis – stovas gali būti uždaras arba atviras: tai pasakytina apie pakabinamus modelius. Nors iš esmės pats WC popieriaus ritinėlis vaizdo tikrai negadina, yra žmonių, besistengiančių jį paslėpti – jei esate vieni iš jų, turėtumėte rinktis aksesuarus su dangteliu, o galbūt netgi pagalvoti apie dispenserį. Variantų tikrai yra – svarbiausia aiškiai įsivardinti savo poreikius!

Kaina

Tualetinio popieriaus laikiklio kaina priklauso nuo dizaino, funkcionalumo ir patvarumo, todėl prekyboje atrasite pačių įvairiausių variantų. Jei norite, kad šis gaminys tarnautų pakankamai ilgai, rinkitės iš tvirtesnių medžiagų gaminamus laikiklius: plastikiniai stovai nepridės žavesio interjerui ir tuo labiau neužtikrins ilgos tarnavimo trukmės. Iš kokybiškų medžiagų pagaminti tualetinio popieriaus laikikliai gera kaina parduodami Arsan.lt parduotuvėje.

Apgalvoję visus šiuos aspektus, galėsite būti tikri, jog naujasis tualetinio popieriaus stovas visapusiškai pateisins lūkesčius ir nevers greitai pagalvoti apie pokyčius. Šis sprendimas nėra labai sunkus, tačiau jam taip pat reikia paskirti šiek tiek laiko!

Related products

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.