Kaip pasirinkti vonios aksesuarus mažai erdvei?

Vonios aksesuarai reikalingi kiekviename vonios kambaryje, kuriame siekiama sukurti komfortišką aplinką, todėl net ir tuomet, kai patalpa yra šiek tiek mažesnė, reikia atrasti būdų, kaip juos sutalpinti nedideliame plote. Tad jeigu Jūsų namuose yra mažas vonios kambarys ir svarstote, kokie aksesuarai tokiai erdvei tiktų geriausiai, apsispręsti padės šie patarimai.

Įvertinkite, kiek vietos jiems galite skirti. Prieš priimdami sprendimą dėl tinkamiausių variantų, visų pirma turėtumėte apgalvoti vietas, kuriose galėtų būti laikomi vonios aksesuarai – kitaip tariant, vertėtų įvertinti patalpos išdėstymą. Galbūt šalia vonios kriauklės lengvai tilps muilinė ir stiklinė, o gal šiems aksesuarams bus reikalinga papildoma lentynėlė – nuo to priklausys ir aksesuarų forma, ir jų dydis.

Pirmenybę teikite svarbiausiems aksesuarams. Mažas vonios kambarys dažniausiai pareikalauja atsisakyti tam tikrų gaminių – aksesuarai šiuo atveju tikrai nėra išimtis. Norėdami išlaikyti tvarkingą ir pernelyg neperkrautą atmosferą, turėtumėte gerai apgalvoti, kurie vonios kambario aksesuarai Jums yra būtini, o kurių visgi galėtumėte atsisakyti. Šioje patalpoje dažniausiai atsiduria skysto muilo dozatoriai, rankšluosčių kabliukai, tualeto šepečiai ir kiti WC reikmenys, tačiau šis sąrašas, priklausomai nuo Jūsų asmeninių poreikių, gali skirtis kardinaliai.

Koncentruokitės į funkcionalumą. Jei vonios aksesuarai bus funkcionalūs ir kompaktiški, jiems tinkamą vietą kambaryje atrasite kur kas greičiau, tad būtent į šias savybes ir vertėtų susikoncentruoti. Vonios suoliukas su lentyna, dvigubi dušo krepšeliai, rankšluosčių lentynėlė su laikikliu – tai tik keletas tokių sprendimų, tačiau jei paskirsite laiko paieškoms, jų pavyks atrasti kur kas daugiau. Įvairūs vonios kambario aksesuarai gera kaina parduodami Arsan.lt parduotuvėje.

Išlaikykite vientisumą. Vonios aksesuarai, suderinti tarpusavyje ir tuo pačiu priderinti prie kitų šios patalpos detalių, leis sukurti harmoningą ir darnų kambario interjerą, tad Jums pavyks išvengti mažesnėms erdvėms būdingo chaoso. Šiuo atveju ypač praverčia vonios aksesuarų rinkinys – jame visos detalės iš karto suderintos tarpusavyje.                      

Rinkitės aukštos kokybės aksesuarus. Nors gali pasirodyti, kad mažos vonios išplanavimas nepritaikytas prabangiems sprendimams, iš tikrųjų ir tokioje patalpoje lengvai galite sukurti elegantišką atmosferą. Tuomet labiausiai tinka aukštos kokybės, patikimų gamintojų siūlomi vonios aksesuarai – jie pridės šiam kambariui žavesio ir tarnaus kur kas ilgesnį laikotarpį, tad Jūsų investicijos netruks atsipirkti.

Apgalvoję visus šiuos aspektus, lengvai turėtumėte nuspręsti, kurie mažo vonios kambario aksesuarai Jums tinka geriausiai. Nepabijokite ir šiek tiek eksperimentų – rizikingi sprendimai šiuo atveju taip pat gali pasiteisinti!

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.