Kaip pasirinkti vonios maišytuvą?

Vonios maišytuvas yra vienas svarbiausių įrenginių šioje patalpoje, tad jo pasirinkimui reikėtų skirti pakankamai daug dėmesio. Nesvarbu, ar kardinaliai atnaujinate vonios kambarį, ar norite tik šiek tiek pokyčių, lengvai surasite visus Jūsų poreikius pateisinantį vandens maišytuvą, jei vadovausitės šiais keliais paprastais patarimais.

1. Pradėkite nuo maišytuvo tipo. Potinkiniai vonios vandens maišytuvai tiks tiems, kurie vertina estetišką išvaizdą ir nori turėti daugiau laisvos erdvės kambaryje, termostatiniai maišytuvai patiks norintiems sutaupyti, tačiau ir ieškantiems standartinių variantų tikrai bus iš ko pasirinkti.

2. Apsispręskite dėl svirtelių skaičiaus. Tradiciniais vadinami vieną svirtį turintys kranai lengviau valdomi ir šiek tiek taupesni, tačiau jei esate įpratę naudoti dvisvirtį maišytuvą, tokių variantų taip pat rasite Arsan.lt asortimente.

3. Pasirinkite maišytuvo dizainą. Nors tai gali pasirodyti ne itin svarbus aspektas, visgi, priderinę maišytuvo spalvą prie kitų vonioje esančių įrenginių, sukursite vientisą interjerą. Jų formos taip pat gali būti skirtingos, tad jeigu norėsite, vonios maišytuvą galėsite paversti ir ypač stilingu šios patalpos akcentu.

4. Įsitikinkite, kad pasirinktas vonios maišytuvas yra tinkamas Jūsų vonios kambariui. Vonios maišytuvai gali būti montuojami iš grindų ar iš krašto, tad turėtumėte tiksliai žinoti, ar pasirinktą modelį pavyks pritaikyti Jūsų namams. 

5. Apsibrėžkite kainos ribas. Vonios maišytuvai yra ilgaamžė investicija, tačiau vertėtų atkreipti dėmesį, kad jų kainos ženkliai skiriasi, tad iš anksto apsisprendę dėl biudžeto, iškart susiaurinsite savo paieškas.

Apgalvoję visus šiuos aspektus, pakankamai greit turėtumėte atrasti Jūsų lūkesčius pateisinantį vonios vandens maišytuvą. Visgi, rinkdamiesi nepamirškite atsižvelgti ir į jo gamintoją – patikimų, pirkėjų pasitikėjimą jau pelniusių prekinių ženklų siūlomi įrenginiai Jūsų vonios kambaryje kokybiškai tarnaus ilgus metus.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.