Kaip patobulinti vonios kambarį be didelių investicijų?

Vonios kambario remontas atliekamas retokai, tačiau po kurio laiko kiekvienam norisi didesnių ar mažesnių pokyčių šioje patalpoje. Tad jeigu ir Jūs svarstote, kaip neišleidžiant daug pinigų bent šiek tiek pakoreguoti vonios kambario išvaizdą, siūlome išbandyti kelis paprastus patarimus – jiems tikrai neprireiks didelių investicijų.

1. Pakeiskite smulkesnius įrenginius. Naujas vonios maišytuvas, daugiau funkcijų galinti pasiūlyti dušo galvutė ar kiti panašūs kiekviename vonios kambaryje sutinkami įrenginiai yra itin pigus, tačiau efektyvus sprendimas siekiant pokyčių. Šiek tiek pasikeis ir patalpos išvaizda, ir Jūsų patirtis šioje erdvėje, todėl tikrai pavyks pajausti bent minimalų skirtumą.

2. Sumažinkite pastebimų daiktų kiekį. Arba kitaip tariant – kruopščiai susitvarkykite. Kartais net nepastebime, kaip laikui bėgant tam tikri daiktai „pakeičia savo vietą“ ir atsiduria ant spintelės, vonios krašto ar kitų itin pastebimų vietų. Sugrąžinkite juos į savo vietas, jei reikia – įsigykite naujų dušo priemonių krepšelių, lentynėlių ar kitų reikmenų ir vonios kambarys taps kur kas dailesnis.

3. Pridėkite papildomų aksesuarų. Maži dalykai gali sukurti didelius pokyčius – turėsite progą tuo įsitikinti, jei vonios kambario interjerą papildysite naujais ryškiais aksesuarais. Tai gali būti įdomesnis skysto muilo dozatorius, kambarį puošianti         vaza ar kiti įvairūs laisvai pastatomi aksesuarai, kuriuos bet kada galėsite perkelti į kitą vietą. Tam tikrai neprireiks didelių investicijų!

4. Pakeiskite dabartinę vonios reikmenų kolekciją. Jei pokyčių norisi dar daugiau, neapsiribokite keliais aksesuarais – atnaujinkite juos visus! Suderinkite juos tarpusavyje, išbandykite netikėtus derinius ir drąsiai eksperimentuokite – nustebsite, kiek daug galima pasiekti pasitelkiant mažas detales. Gausų vonios aksesuarų pasirinkimą rasite Arsan.lt parduotuvėje.

5. Įveskite naują atspalvį. Nauja spalva vonios kambaryje suteiks bendram įvaizdžiui visiškai kitokį atspalvį – tikėtina, jog net ir kitos šioje patalpoje esančios detalės ims atrodyti kitaip. Šiam tikslui galite naudoti pačias įvairiausias priemones: tai gali būti ir prieš tai minėti aksesuarai, ir vonioje naudojami rankšluosčiai, ir tam tikros didesnių įrenginių detalės. Tikrai bus iš ko pasirinkti!

6. Įsigykite papildomą spintelę. Jei turite pakankamai vietos, vertėtų pagalvoti apie tokį sprendimą: jis leis patogiau pakeisti daiktų išdėstymą, suteiks naujos erdvės daiktų sandėliavimui ir netgi pasitarnaus įvedant naują spalvą. Galite būti tikri – spintelių vonios kambaryje niekuomet nebus per daug!

Įgyvendinti visus šiuos pokyčius tikrai nebus sudėtinga, tad beliks nuspręsti, kurias idėjas vertėtų pritaikyti savo vonios kambariui. Kuo daugiau jų išbandysite, tuo labiau pasikeis Jūsų vonios interjeras!

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.