Kiek praustuvų Jums reikia vonios kambaryje?

Didesniuose vonios kambariuose vis dažniau nusprendžiama vietoj vieno praustuvo pasirinkti du – toks sprendimas suteikia galimybę greičiau atlikti rytines procedūras. Visgi, puikiai žinome, jog vonios kambaryje daugiau ne visuomet reiškia geriau, todėl pravartu iš anksto susipažinti su vieno ir dviejų praustuvų privalumais bei trūkumais – tuomet apsispręsti bus kur kas paprasčiau.

Du vonios praustuvai

Privalumai. Du vonios praustuvus rekomenduojama rinktis poroms – turėdami savo asmeninę erdvę, galėsite ją organizuoti pagal savo poreikius, todėl tikėtina, jog pavyks išvengti konfliktų. Be to, daug patogiau galėsite kartu atlikti kasdienes procedūras.

Toks variantas taip pat puikiai tiks ir tiems, kurie vienu vonios kambariu dalinasi su daugiau namiškių – jei rytais tenka keltis panašiu metu, tikėtina, jog nepavyksta išvengti „kamščių“ ir nemalonių laukimo minučių. Tačiau turėdami dvi kriaukles, galėsite apie tokias situacijas pamiršti! Tad kitaip tariant, du vonios praustuvai geriausiai tinka siekiantiems efektyvumo ar svajojantiems apie asmeninį kampelį.

Trūkumai. Toks sprendimas kainuoja daugiau – tiek kalbant apie pinigus, tiek ir apie vonios kambario plotą. Labai dažna situacija, kuomet šioje patalpoje nepavyksta sutalpinti visų reikiamų įrenginių, tad ką jau kalbėti apie dvi kriaukles! Būtent dėl šios priežasties rekomenduojama du praustuvus montuoti tik tuomet, kai vonioje nereikia skaičiuoti kiekvieno centimetro.

Standartinis vienas praustuvas

Privalumai. Šis variantas visapusiškai leidžia taupyti kambario vietą – lieka daugiau erdvės ant stalviršio, nereikia montuoti papildomų vamzdžių, todėl apatinėje spintelėje galima sudėti daugiau daiktų... Toks variantas pareikalaus ir mažiau išlaidų, o taip pat bus galima patogiai sutalpinti visą reikiamą įrangą.

Be to, valyti taip pat reikia tik vieną kriauklę, taigi ir laiko sugaištama gerokai mažiau. Pasirinkus ant grindų montuojamą praustuvą, galima sukurti itin žavų stilių – daug įdomių ir kokybiškų praustuvų siūlo Arsan.lt el. parduotuvė.

Trūkumai. Vieno praustuvo minusus geriausiai apibūdinti dviejų kriauklių privalumai. Kitaip tariant, prarandama galimybė turėti daugiau asmeninės erdvės (nebent gyvenate vienas) ir padidėja tikimybė dažniau susikivirčyti su namiškiais. Tačiau jei nesklandumų dėl to Jums nekyla – nėra kitų priežasčių, kodėl vienas praustuvas būtų prastas pasirinkimas.

Privalumų ir trūkumų turi abu variantai, taigi iš esmės sprendimas priklauso tik nuo Jūsų asmeninių įpročių ir galimybių. Tad jei turite vietos ir norite daugiau komforto, vertėtų rinktis du praustuvus, o jei vonios kambarys yra nedidelis ar antros kriauklės net nepasigendate, Jums puikiai tiks ir standartinis variantas.

Related products

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.