Klozeto dangčiai – į ką atkreipti dėmesį renkantis?

Nors patį klozetą tenka keisti itin retai, vis dėlto, metams bėgant, dažnai prireikia atnaujinti tam tikras detales, tarp kurių yra ir klozeto dangčiai. Jie užtikrina dailią estetinę išvaizdą ir higieną, todėl šiuos gaminius vertėtų rinktis pakankamai atsakingai. Į kokius kriterijus tuomet vertėtų atsižvelgti?

Atkreipkite dėmesį, kad skiriasi klozetų dangčių gamyboje naudojamos medžiagos. Vienas populiariausių variantų šiuo metu yra plastikas, tačiau jis gali būti kietas arba minkštas – ieškantiems tvirtesnių gaminių, labiau patiks kietesni gaminiai, tuo tarpu iš minkšto plastiko pagaminti tualeto dangčiai besileisdami sukels mažiau triukšmo ir itin tiks jauniausiems šeimos nariams. Žinoma, tai nereiškia, kad minkštesni dangčiai bus mažiau kokybiški, kadangi ilgaamžiškumas priklausys nuo konkretaus modelio. Tokia pati situacija yra ir kalbant apie kietesnį plastiką – tokie klozetai dažnai gaminami su specialiu lėtai nusileidžiančiu mechanizmu, tad pasirinkus tokį variantą, papildomo triukšmo pavyks išvengti.

Nors skamba šiek tiek neįtikėtinai, tačiau klozeto dangčiai taip pat dažnai traktuojami kaip svarbi vonios kambario interjero detalė. Būtent dėl šios priežasties rinkoje galima atrasti ne vieną unikaliai atrodantį ryškiaspalvį tualeto dangtį. Ar toks variantas tiks Jūsų atveju, priklausys nuo vyraujančio kambario stiliaus – jeigu čia trūksta ryškių spalvų, toks pasirinkimas tikrai pagyvins interjerą, tačiau jeigu stilingų akcentų ir taip užtenka, verčiau rinktis klasikinį baltos spalvos gaminį.

Asortimente rasite ir bidė dangčių bei unitazo dangčių su sėdyne – visi jie yra tvirti ir ilgaamžiški, o dailus jų dizainas ir platus spalvų spektras suteikia galimybę pasirinkti labiausiai prie kitų kambario detalių derėsiantį variantą. Atkreipkite dėmesį ir į šio gaminio formą – nors tai gali pasirodyti savaime suprantamas dalykas, vis dėlto, dar kartą žvilgtelėję į šį kriterijų, būsite tikri, kad pasirinktas dangtis tiks Jūsų turimam klozetui.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.