Kodėl verta įsigyti dušo kėdutę?

Svarstydami, kokie vonios aksesuarai ir reikmenys turėtų papildyti mūsų namus, dažnai pagalvojame ir apie dušo sėdynės ar vonios kėdutės įsigijimą. Šie gaminiai turi ne vieną ryškų privalumą, tad jei dar šiek tiek abejojate, šios priežastys padės kur kas greičiau priimti sprendimą.

Didesnis saugumas. Tai vienas pagrindinių privalumų, dėl kurio dažniausiai ir yra naudojami šie gaminiai – vonios kėdutė ypač praverčia tuomet, kai namuose yra judėjimo sutrikimų turinčių žmonių. Atsisėdus ant jos, kūnui suteikiama stabili atrama, todėl kasdienės maudynės tampa kur kas paprastesnės.

Dar daugiau komforto. Dušo kėdė gali būti naudinga kiekvienam, kuris nori patogiai atlikti prausimosi procedūras. Tai ypač aktualu tais atvejais, kai vietoj vonios naudojama dušo kabina: įmontavus kėdutę, ir dušo zonoje bus galima komfortiškai prisėsti, todėl neturėtumėte pajusti didelio skirtumo.

Privatumo išsaugojimas. Šis aspektas svarbus tiems, kurie dėl tam tikrų priežasčių patys negali išstovėti duše ar patogiai įsitaisyti vonioje. Kadangi dušo kėdutė suteikia daugiau stabilumo, nusimaudyti galima ir be kitų žmonių pagalbos – taip užtikrinamas ne tik komfortas, bet ir kur kas didesnis privatumas.

Kompaktiškas dydis. Renkantis naujus gaminius vonios kambariui bene daugiausiai įtakos turi jų dydis, tačiau dėl to šiuo atveju galite nesijaudinti. Atlenkiama dušo kėdutė nenaudojant bus prigludusi prie sienos, o vonios kėdę bet kada galėsite pernešti į kitą namų vietą.

Pasirinkimo aspektai

Dušo sėdynė ar vonios kėdutė? Apsisprendus, jog verta pasirūpinti šiuo priedu, dar teks nutarti, kokia kėdutė į vonią tiktų geriausiai. Šiuo atveju skirtumas tas, kad dušo sėdynė yra montuojama prie sienos, o vonios kėdė laisvai pastatoma bet kurioje vietoje, todėl pasirinkimas priklausys nuo naudojamos įrangos ir patalpos išplanavimo.

Dizainas. Šie gaminiai gali būti skirtingų formų ir spalvų, todėl turėsite galimybę nuspręsti, koks jų stilius geriausiai dera prie vonios kambario interjero. Dušo sėdynė gali tapti ir dėmesį atkreipiančiu akcentu – tuomet vertėtų rinktis ryškesnes spalvas ar įdomesnes formas. Tiek paprasto, tiek dėmesį atkreipiančio stiliaus vonios ir dušo kėdutės pigiau parduodamos Arsan.lt parduotuvėje.

Šie vonios aksesuarai turi pakankamai daug privalumų, jog būtų galima teigti, kad juos tikrai verta naudoti savo vonios kambaryje. Tuo abejojantiems, pravartu iš pradžių išbandyti pastatomą vonios kėdutę – jei ji nepateisins lūkesčių, bet kada galėsite šį gaminį perkelti į kitą namų vietą ir tiesiog naudoti kaip paprastą kėdę.

 

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.