Kodėl verta rinktis nerūdijančio plieno kriauklę?

Tikriausiai nerastume nei vienos virtuvės, kurioje nebūtų kriauklės – tai vienas svarbiausių šios patalpos įrenginių, kurį visuomet renkamės labai atsakingai. Vienas iš pagrindinių kriterijų tokiais atvejais turėtų būti plautuvės medžiaga: šiuo metu tarp populiariausių minimos granitinės ir nerūdijančio plieno kriauklės. Dėl kokių priežasčių verta rinktis antrąjį variantą?

Palanki kaina

Nesuklysime pasakę, jog tai bene pats ryškiausias šių įrenginių privalumas: nerūdijančio plieno kriauklės kaina ženkliai skiriasi nuo granitinių modelių. Žinoma, priklausomai nuo kokybės, gamintojų ir įvairių papildomų privalumų, pačios plieninės plautuvės gali kainuoti labai skirtingai, tačiau iš esmės jos laikomos pakankamai ekonomišku variantu, puikiai tinkančiu kiekvienam, siekiančiam sutaupyti.

Tvarumas

Kokybiškos nerūdijančio plieno plautuvės pakankamai ilgai nepakeičia savo pirminio žavesio: išlaiko blizgesį ir yra nepaveikios nei labai žemai, nei ypač aukštai temperatūrai. Nors negalėtume pasakyti, kad plieninės plautuvės yra pačios tvirčiausios ir ilgaamžiškiausios, atsižvelgiant į jų kainas, sunku nesutikti, jog tai optimalus variantas siekiantiems ir žemos kainos, ir aukštos kokybės.

Paprasta nerūdijančio plieno plautuvės priežiūra

Nerūdijančio plieno kriauklės valymas tikrai nėra sudėtingas – bet kokie nešvarumai bus greitai pašalinami. Be to, plieninė plautuvė nesugers jokių spalvingų nuosėdų, todėl sudėtingų procesų nenusimato. Tačiau turėtumėte žinoti, jog plieninės virtuvės kriauklės gali būti kiek jautresnės stipriems, dirginantiems valikliams, todėl norėdami ilgiau nepažeisti jų paviršiaus, turėtumėte naudoti specialiai nerūdijančiam plienui skirtas valymo priemones. Tokie produktai prailgins Jūsų plieninės kriauklės ilgaamžiškumą.

Universalumas

Nerūdijančio plieno plautuvės virtuvei tikrai nenustebins spalvų įvairove – tokios produkcijos asortimente vyrauja pilki, sidabriniai atspalviai. Šias spalvas lengva priderinti prie bet kokio interjero, todėl nusprendus įsigyti plieninę kriauklę, neteks ilgai galvoti, kaip ją priderinti prie jau puoselėjamo virtuvės stiliaus – daugeliui tai atrodo pakankamai ženklus privalumas.

Gausi formų ir dydžių įvairovė

Perskaičius prieš tai minėtą faktą, gali susidaryti įspūdis, jog šios plautuvės yra visiškai nuobodžios ir vienodos, tačiau neapsigaukite – tikrai turėsite galimybę pasirinkti iš pakankamai skirtingų produktų. Nerūdijančio plieno plautuvės būna dvigubos ar viengubos, gali turėti nusausinimo plokštumą arba jos neturėti, o taip skiriasi jų dubenų formos, matmenys ir netgi montavimo tipas, todėl dėl įvairovės neteks nerimauti. Vienos populiariausių yra nerūdijančio plieno plautuvės Franke, tačiau Arsan.lt el. parduotuvės asortimente pavyks surasti ir daugiau dėmesio vertų variantų.

Nerūdijančio plieno kriauklės turi pakankamai daug privalumų, jog tikrai vertėtų pagalvoti apie tokių gaminių įsigijimą. Ypač tuomet, jei ieškote optimalaus kainos ir kokybės santykio – šiuo klausimu plieninės plautuvės yra nepralenkiamos!

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.