Kokį dušo kabinos stiklą pasirinkti?

Nusprendus, jog vonios kambaryje turėtų būti montuojama dušo kabina, tenka apgalvoti daugybę skirtingų aspektų, tarp kurių dažnai minimas ir šio įrenginio stiklas. Nors gali pasirodyti, kad ši detalė nėra itin svarbi, visgi, nuo jos priklauso dušo kabinos integracija į bendrą kambario interjerą ir kasdienis Jūsų patogumas. Būtent dėl šių priežasčių pravartu žinoti, kokie gali būti dušo kabinos stiklai ir kokie yra jų pagrindiniai privalumai.

Skaidrus. Šio tipo dušo kabinos stiklas yra vienas populiariausių – skaidrios durys suteikia švaros ir naujumo įspūdį, o taip pat sukuria kiek didesnės erdvės iliuziją. Toks variantas ypač tinka mažesniems ar tamsesniems vonios kambariams ir patinka žmonėms, kuriems vonios kambariu nereikia su niekuo dalintis.

Matinis. Nors tokie dušo kabinos stiklai neatrodo tokie švarūs kaip prieš tai minėtas variantas, reguliariai juos valant ir prižiūrint, taip pat galima išlaikyti erdvaus vonios kambario įspūdį. Visgi, pagrindinis jų privalumas yra tas, jog su matiniu stiklu Jūs turite kur kas daugiau privatumo – tai aktualu tais atvejais, kai vonios kambariu tenka dalintis.

Raštuotas. Dekoruotos dušo kabinos yra puikus būdas siekiant sukurti savitą vonios interjerą be didelių pastangų, tačiau vertėtų atkreipti dėmesį į tai, jog dideli piešiniai mažesnę erdvę gali šiek tiek apsunkinti. Taip pat rekomenduotina atidžiai rinktis būsimus raštus – jie Jums turės patikti ir po kelerių metų, tad madų šiuo atveju verčiau nesivaikyti.

Su taškeliais ar korėtas. Šie dušo kabinos stiklai, lygiai taip pat kaip ir matiniai, užtikrina visapusišką Jūsų privatumą, tačiau skiriasi jų išvaizda. Tad jeigu siekiate paslėpti dušo kabinos erdvę, priklausomai nuo asmeninių poreikių, galite rinktis vieną iš šių variantų. Įvairius stiklus turinčias dušo kabinas gera kaina įsigysite Arsan.lt parduotuvėje.

Su tam tikru atspalviu. Tiek masažinės dušo kabinos, tiek kiti, standartiniai įrenginiai, gali turėtų tam tikros spalvos stiklo atspalvį – toks variantas leidžia dar lengviau įtraukti dušo kabiną į bendrą vonios interjerą. Visgi, šią spalvą vertėtų rinktis atsakingai – jei ateityje planuosite kardinalius pokyčius, pasirinktas atspalvis Jums gali nebetikti.

Tai – pagrindiniai dušo kabinų stiklų tipai, tačiau šiek tiek paieškojus, jų tikrai pavyks atrasti ir daugiau. Visgi, labai svarbu atkreipti dėmesį ne tik į jų išvaizdą, bet ir į lengvą priežiūrą. Jei norite, kad dušo kabinos stiklas būtų paprastai nuvalomas, rinkitės gaminius, padengtus specialia „Easy Clean“ danga – ant tokių stiklų kur kas sunkiau kaupiasi nešvarumai, todėl valymo darbams nebeteks skirti daug dėmesio.

 

 

Related products

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.