Kokią masažinę dušo kabiną pirkti?

Šiuolaikinės galimybės nenustoja mūsų stebinti – jei dar ne taip seniai naujiena atrodė įvairūs SPA malonumai, dabar jais galima mėgautis tiesiog savo namuose. Masažinės dušo kabinos leidžia greitai ir efektyviai atgauti jėgas, o kai kurios iš jų turi ir garų funkciją, tad jei nusprendėte įsigyti būtent tokį įrenginį, pravartu susipažinti su pagrindiniais šių dušo kabinų skirtumais.

Tiek rinkdamiesi masažinę, tiek bet kokią kitą dušo kabiną, pirmiausia turėtume atkreipti dėmesį į jos išmatavimus, kuriuos visuomet deriname prie patalpos dydžio. Atkreipkite dėmesį, jog dažniausiai masažinės kabinos turi stogą ir galinę sienelę, tad tokiam įrenginiui atitinkamai prireiks šiek tiek daugiau erdvės. Visgi, pasirinkus šį variantą, nereikės rūpintis papildoma apdaila, tad jei pasirinksite tinkamą dydį, ateityje išvengsite papildomų rūpesčių.

Apsisprendus dėl techninių aspektų, pats metas pasvarstyti apie funkcionalumą. Iš arčiau apžiūrėję masažinių dušo kabinų asortimentą, pastebėsite, jog jame yra tiek paprastesnių, keletą masažo purkštukų siūlančių variantų, tiek kur kas įmantresnių dušo kabinų, su radiju, papildomu apšvietimu, ventiliatoriais ir kitais papildomais atributais.

Tokiame duše dažniausiai galima pasinaudoti ir kojų masažo funkcija ar patogiai prisėdus išbandyti kūno purkštukų masažą. Pirkėjus dažnai sužavi ir garo funkciją turinčios dušo kabinos – atpalaiduojančių funkcijų jose pavyks surasti dar daugiau. Žinoma, nuo siūlomo funkcionalumo priklausys ir masažinės dušo kabinos kaina, tad iš anksto turėtumėte apsispręsti, kiek ketinate į šį įrenginį investuoti.

Taigi svarstydami, kokią masažinę dušo kabiną pirkti, pirmiausia turėtumėte atkreipti dėmesį į elementarius šiam įrenginiui taikomus kriterijus (matmenys, padėklo dydis ir t.t.), o tuomet apsvarstyti reikalingą funkcionalumą ir savo galimybes. Suderinti visus šiuos kriterijus tikrai pavyks – gausų masažinių dušo kabinų pasirinkimą rasite ir Arsan.lt el. parduotuvėje.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.