Kokie gali būti pisuarai?

Nors pisuarai namuose vis dar sutinkami pakankamai retai, vis dėlto, daugelis pagalvoja apie šį praktišką sprendimą savo vonios kambariui. Šis įrenginys pritaikytas vyrų poreikiams, tačiau ir moteris džiugina daug laiko nereikalaujančia priežiūra ir galimybe sutaupyti papildomų lėšų. Kokie yra pisuarų tipai ir ką apie juos reikėtų žinoti?

Renkantis santechniką namams, norisi ne tik patogių, bet ir estetiškai atrodančių sprendimų, tad jeigu nusprendėte, jog Jūsų vonios kambaryje užteks vietos ir pisuarui, rekomenduojama rinktis įrenginį su įmontuotu dangčiu. Tuomet pisuaras netrauks aplinkinių dėmesio ir bus lengvai priderinamas prie bendro patalpos interjero. Vis dėlto, kadangi šie įrenginiai yra pakankamai higieniški, esant poreikiui galima rinktis namams skirtą pisuarą be dangčio – juo bet kada galėsite pasirūpinti papildomai.

Dar vienas svarbus momentas yra pasirinkti pisuarą su atitinkamu vandens pajungimo būdu. Įrenginiai su vidiniu vandens įvadu, su vandens pajungimu iš sienos ar vandens – tai dažniausiai sutinkami pisuarų tipai, todėl nesunkiai atrasite sau tinkantį variantą. Tiems, kurie ieško funkcionalesnių pisuarų, šiuo metu siūlomi įrenginiai su integruotu vandens nuleidimo sensoriumi, suteikiantys galimybę pamiršti apie šią procedūrą bei pisuarai, kuriems nereikia vandens – toks sprendimas leis sutaupyti ir papildomų lėšų.

Tuomet teks išsirinkti ir tinkamą jų montavimo būdą, kadangi šie santechnikos įrenginiai gali būti pastatomi arba pakabinami. Pastarasis variantas leidžia sutaupyti šiek tiek grindų erdvės ir tokiu būdu vizualiai praplėsti patalpą, tad jeigu vonios kambarys nėra itin didelis, vertėtų pagalvoti apie tokį variantą. Šiuolaikiškas pisuarų dizainas suteikia galimybę lengvai juos priderinti prie bet kokio vonios kambario interjero, tačiau rinkdamiesi nepamirškite atkreipti dėmesio ir į medžiagą, iš kurios šis įrenginys yra pagamintas ir jo gamintoją – patikimos, savo rinkoje vardą jau pelniusios įmonės gali pasiūlyti kokybiškus pisuarus, kurie patikimai tarnaus ilgus metus.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.