Kokių klaidų nedaryti renkantis dušo galvutę?

Nuo dušo galvutės kokybės ir galimybių priklauso kasdienė mūsų maudynių patirtis, todėl šį gaminį vertėtų rinktis atsakingai. Visgi, daugelis neįvertina dušo galvos svarbos ir rinkdamiesi padaro nemažai klaidų, kurios neabejotinai atsiliepia ateityje. Kurių iš jų verčiau nekartoti?

Pasirenkamos mažesnės galimybės. Ne paslaptis, jog tuomet, kai iš dušo galvos teka silpnesnė srovė, pavyksta sumažinti vandens išlaidas, tačiau pagalvokite, ar tokios maudynės iš tiesų bus komfortiškos? Šiais laikais gamintojai nuolat ieško būdų, kaip išsaugojant efektyvumą sumažinti vandens sunaudojimą, todėl jau dabar prekyboje galite rasti sutaupyti leidžiančias dušo galvutes – verčiau susikoncentruokite į tokių įrenginių paieškas. 

Neieškoma kompromisų tarp stiliaus ir funkcionalumo. Vieniems gali pasirodyti, jog svarbiausia, kad dušo galvutė sėkmingai atliktų savo funkciją ir į jos išvaizdą koncentruotis nereikia, tuo tarpu kiti pasakytų, jog dailus dizainas turėtų būti aukščiau nei didesnės galimybės. Deja, tačiau nei vieni iš jų nebūtų teisūs – dušo galva turi būti ir žavi, ir funkcionali. Anksčiau ar vėliau Jums norėsis abiejų šių savybių, todėl verčiau apgalvokite visus aspektus iš anksto – tikrai turėsite iš ko pasirinkti.

Pamirštama estetika. Arba kitaip tariant – nekuriamas bendras dušo įrangos stilius. Nors gali pasirodyti, jog dušo galvutė yra tik nedidelė detalė, ji taip pat prisideda prie bendro interjero kūrimo – tą lengviausia pastebėti tuomet, kai pasirenkamas prie kitų detalių nederantis gaminys. Visgi, jei iš karto atkreipsite dėmesį į vonios kambaryje vyraujančias spalvas ir medžiagas, tokios nemalonios situacijos pavyks išvengti.

Pernelyg susikoncentruojama į žemą kainą. Neverta pirkti dušo galvutės, jei vienintelis jos privalumas yra nedidelė kaina – šiuo gaminiu naudojamės kiekvieną dieną, todėl svarbu, kad jis visapusiškai pateisintų mūsų lūkesčius. Žinoma, tai nereiškia, jog daugiausiai kainuojanti dušo galva bus pati geriausia – tai nėra pagrindinis kriterijus, nustatantis jos galimybes, tačiau svarbu atsižvelgti ir į kokybę. Gausų dušo galvučių asortimentą rasite Arsan.lt el. parduotuvėje.

Pamirštama dušo žarnelė. Visas dušo galvutės galimybes išnaudosite tik tuomet, jei galėsite patogiai ją valdyti, todėl įsigiję naują gaminį, nepamirškite atnaujinti ir dušo žarnos. Tai negalioja tik tais atvejais, kai montuojamos potinkinės dušo galvos. Dušo žarnelė turėtų būti pakankamai lanksti ir atspari užlenkimams – tuomet visa dušo sistema bus patogi ir patikimai tarnaus ilgus metus.

Išvengę visų šių klaidų, pasirinksite kokybišką ir patvarią dušo galvutę. Tuomet bus galima pagalvoti ir apie papildomą funkcionalumą – šie gaminiai dar turi ką pasiūlyti!

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.