Laiko patikrintos vonios kambario idėjos

Nors atnaujinant vonios kambarį, dažniausiai vadovaujamės šiuo metu vyraujančiomis tendencijomis, tokie sprendimai turi vieną didelį trūkumą – visos mados pakankamai greitai keičiasi. Atsižvelgiant į tai, jog vonios kambario interjeras koreguojamas pakankamai retai, kur kas labiau verta investuoti į laiko patikrintus, nesenstančius variantus. Tad ką vertėtų pasirinkti?

Laisvai pastatomos vonios. Maksimalų komfortą užtikrinanti laisvai pastatoma vonia kambariui suteikia elegancijos ir prabangos įspūdį – tokie sprendimai niekuomet neišeina iš mados ir yra lengvai derinami su bet kokiu interjero stiliumi. Visgi, laisvai pastatoma vonia reikalauja pakankamai daug vietos, tad jeigu Jūsų namuose ją reikia taupyti, alternatyva gali tapti klasikinės, stačiakampės vonios – tarp jų taip pat surasite ne vieną elegantišką gaminį.

Pastatomi praustuvai. Laisvai pastatomi praustuvai leidžia sukurti estetišką vonios kambario išvaizdą ir ypač tinka nesenstančiam šios patalpos interjerui. Net jei norėsite pakeisti vonios įrangą ar baldus, šis įrenginys galės likti nepaliestas. Tinkamai pasirinkti pastatomi praustuvai gali būti pritaikomi ir mažesniems vonios kambariams, o kaip atmainą jiems taip pat galite rinktis elegantiškai atrodančią pakabinamą kriauklę.

Balti atspalviai. Kol kitų atspalvių mados vis keičiasi, balta visuomet išlieka stabili ir universali, todėl tai vienas geriausių pasirinkimų siekiant sukurti nesenstantį patalpos interjerą. Visgi, kad baltas vonios kambarys neatrodytų pernelyg monotoniškas ar nuobodus, patartina šią spalvą derinti su kitomis, ne mažiau populiariomis spalvomis – juoda, pilka ar kremine. Kad ir kokios mados įsivyrautų po kelerių metų, galėsite būti tikri, kad Jūsų pasirinkimas visuomet jas daugiau ar mažiau atitiks. O svarbiausia – pats kambarys atrodys jaukus ir stilingas.

Marmurinės, akmeninės ir keramikinės medžiagos. Visos šios medžiagos ne tik spinduliuoja prabanga ir kokybe, bet taip pat yra stiprios, ilgaamžės ir lengvai prižiūrimos – tai viskas, ko gali prireikti nesenstančiam vonios kambario stiliui. Prie jų būtų galima pridėti ir jaukumą užtikrinančią medieną – ši medžiaga praktiškai niekuomet neapleidžia pagrindinių interjero tendencijų. Tiek iš šių, tiek iš kitų medžiagų pagamintus vonios įrenginius ir baldus gera kaina galite įsigyti Arsan.lt parduotuvėje.

Visos šios idėjos padės sukurti nesenstantį vonios kambario interjerą, tačiau jis visuomet išliks patogus tik tuomet, jei paskirsite pakankamai dėmesio patalpos išplanavimui. Pasirūpinkite, kad kiekvienas daiktas turėtų konkrečią savo vietą, rinkitės optimalaus dydžio vonios įrangą ir palikite vietos patogiam praėjimui – tai dar keli laiko patikrinti sprendimai, kurie užtikrins Jūsų vonios kambario patogumą ir ilgaamžiškumą!

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.