Naujiena: Radaway „NES” dušo kabinų kolekcija

Garsi Lenkijos dušo kabinų gamintoja Radaway žinoma dėl funkcionalių, kokybiškų ir patogių sprendimų, dažnai atnaujina savo asortimentą, pritaikytą nuolat kintantiems vartotojų poreikiams. Viena naujausių jų kolekcijų Nes” dar kartą leidžia įsitikinti, jog sėkmė šią kompaniją aplankė ne veltui. Kokie pagrindiniai šių dušo kabinų privalumai ir išskirtinumai?

Aukšta kokybė ir stiklo apsaugos

Šios Radaway dušo kabinos turi specialią pakėlimo – nuleidimo sistemą, kuri užtikrina ilgesnę tarpinių tarnavimo trukmę bei tuo pačiu garantuoja, kad durys bus varstomos tyliai ir lengvai. Pačios tarpinės yra nepaveikios drėgmės ir temperatūros pokyčiams, o speciali magnetinė tarpinė garantuoja, jog dušo kabina bus sandari. Apgalvota ir tvirtinimo sistema: reguliuojami jos profiliai gali kompensuoti vertikalų sienos pasvirimą ir taip užtikrina paprastą ir saugų moantavimą.

Kalbant apie dušo kabinas, labai aktuali ir stiklo kokybė, tačiau pasirinkus „Nes” kolekcijos įrangą, dėl to nerimauti nereikės – visiems gaminiams naudojamas 6 mm saugus, reikiamus standartus atitinkantis grūdintas stiklas. Jis padengtas garsiąja apsaugine „EasyClean“ danga: ji neleidžia vandens lašams užsilaikyti ant stiklo paviršiaus, todėl nelieka jokių žymių ir užtikrinama daug paprastesnė dušo kabinos priežiūra

Plačios pritaikymo galimybės

Šios prie lygios sienos montuojamos dušo kabinos gali būti pritaikomos praktiškai bet kuriame vonios kambaryje. Net ir tuomet, jei išplanavimas neatitinka standartų, galima rinktis nestandartinius matmenis ar specialius praplėtimo profilius, kurie padidins montavimo diapazoną. Bet kuri šiai kolekcijai priklausanti dušo kabina tinkama montavimui ir ant padėklo, ir ant grindų, taip pritaikant ją judėjimo sunkumų turintiems asmenims. Gamintojai pasirūpino, kad kartu šia įranga, gautumėte visas montavimui reikiamas dalis, nepriklausomai nuo to, ar montuosite dušo kabiną su nedideliu slenksčiu, ar be jo.

Stilinga išvaizda

Renkantis naują dušo kabiną, ypatingai svarbi ir jos išvaizda – Radaway „Nes“ kolekcija šiuo klausimu neleis Jums nusivilti. Apdailai naudojamos chromuotos detalės, kurios puikiai susilieja su aplinka ir leidžia išplėtoti elegantišką patalpos interjerą. Priklausomai nuo konkrečios serijos, galima rinktis viršutinių profilių neturinčias dušo kabinas, suteikiančias dar didesnį erdvumo pojūtį. Pageidaujantiems išskirtinumo, gamintojai rekomenduojama stiklą papuošti graviruotomis detalėmis – visoms šios kolekcijos dušo kabinoms ši technologija yra lengvai pritaikoma.

Atskirai verta paminėti ir šiuo metu ypatingai daug dėmesio susilaukiančią Radaway „Nes Black“ seriją – jai priklausančios dušo kabinos turi išskirtinai atrodančius juodos matinės spalvos profilius. Toks sprendimas atrodo prabangiai, elegantiškai ir yra lengvai prižiūrimas, o be to – koja kojon žengia su pastaruoju metu vyraujančiomis interjero tendencijomis.

Ši dušo kabinų kolekcija patiks tiems, kurie svajoja apie šiuolaikišką, neapkrautą ir tuo pačiu stilingą bei funkcionalią vonios kambario aplinką. Radaway „Nes“ kolekcijos dušo kabinas galite įsigyti Arsan.lt parduotuvėje. 

Related products

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.