Originalūs vonios maišytuvai: kurį pasirinkti?

Renkantis vonios maišytuvą, svarbu atsižvelgti ne tik į tam tikras technines ypatybes – jei siekiama sukurti unikalų kambario interjerą, itin daug įtakos turi ir pasirinktas šio įrenginio stilius. Šį kartą aptarsime originaliai atrodančius vonios maišytuvus, kurie nustebins ir įdomia išvaizda, ir savo funkcionalumu.

Maišytuvai su kriokliu. Tokie vonios kranai namuose vis dar sutinkami pakankamai retai, todėl originalus jų dizainas iš karto atkreipia dėmesį. Visgi, kriokliu tekantis vanduo nėra tik daili dekoracija: tokia srovė padeda geriau atsipalaiduoti, todėl maudynės tampa kur kas malonesnės. Be to, šių įrenginių kaina tikrai nėra didelė. 

Ant grindų montuojami maišytuvai. Tokie vonios maišytuvai iš karto asocijuojasi su laisvai pastatomomis voniomis, kurios dažniausiai pasirenkamos erdvesniuose, elegantiško interjero vonios kambariuose. Šiam įrenginiui reikia šiek tiek daugiau vietos, tačiau galite net neabejoti, jog jis taps subtiliu, labiausiai dėmesį atkreipiančiu interjero akcentu, kurį, turėdami daugiau erdvės, galėsite priderinti ir prie kitų vonios tipų.

Termostatiniai vonios maišytuvai. Toks įrenginys nenustebins savo autentiška išvaizda, tačiau jei kalbėsime apie funkcionalumą ir komfortą, privalumų sąrašas bus pakankamai ilgas. Termostatinis vonios maišytuvas leidžia sutaupyti vandens išteklių, dėl neįkaistančio korpuso puikiai tinka ir vaikams, o šiuolaikiškas jo dizainas lengvai dera prie bet kokio kambario interjero.

Retro stiliaus vandens maišytuvai. Toks vonios kranas leis sukurti itin unikalią kambario atmosferą ir atkreips aplinkinių dėmesį. Šiame įrenginyje kruopščiai apgalvotos visos detalės: savo forma sužavės ne tik stilingos svirtelės, bet ir originali dušo galvutė bei pats krano snapas. Galime drąsiai teigti, jog tai vienas įdomiausių modelių šiame sąraše!

Spalvoti maišytuvai voniai. Tokie vandens maišytuvai labiau patiks tiems, kurie mėgsta žaismingą stilių ir ryškias spalvas – nors paryškinamos tik kelios sistemos detalės, vonios kambarys atrodo kur kas gyvybingesnis. Tai puikus būdas į interjerą įtraukti naują atspalvį. Tiek šie, tiek kiti maišytuvai voniai gera kaina parduodami Arsan.lt parduotuvėje.

Potinkiniai vonios maišytuvai. Šie modeliai labiausiai tinka tiems, kurie vertina estetiką vonios kambaryje – pasirinkę tokius maišytuvus, galėsite sukurti tiek minimalistinį, tiek klasikinį interjero stilių. Erdvė neatrodys apkrauta, todėl turėsite galimybę įgyvendinti bet kokias savo idėjas ar tiesiog sutaupyti kambario vietos.

Tai tik keli išskirtinai atrodantys maišytuvų modeliai – originalių variantų atrasite ir kur kas daugiau. Iš anksto apgalvokite, kokį vonios interjerą norite sukurti – tuomet greičiau nuspręsite, kokio stiliaus vandens maišytuvai Jums tiktų geriausiai.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.