PAA vonios: kodėl ir ką verta įsigyti?

Daugiau kaip 25 metus sėkmingai gyvuojanti kaimyninės Latvijos kompanija PAA gerai žinoma ir vertinama dėl originalių, inovatyvių idėjų ir aukšta kokybe bei plačiomis panaudojimo galimybėmis žavinčių gaminių. Jų produkcija neaplenkia ir Lietuvos – ypatingai gerai čia vertinamos PAA vonios, kurias galite rasti ir Arsan.lt parduotuvės asortimente. Šį kartą aptarsime pagrindines jų savybes ir privalumus.

Dominuojančios medžiagos

Savo veiklą pradėjusi nuo akrilinių vonių, šios medžiagos PAA kompanija neatsisakė, tačiau prie jos laikui bėgant buvo prijungtos ir SILKSTONE bei akmens masės vonios. Tai – kompozicinės medžiagos, stebinančios savo privalumų sąrašu: akmens masė prilyginama natūraliam akmeniui ir yra ypač giriama dėl savo tvarumo bei ilgaamžiškumo. Tuo tarpu su marmuru lyginama SILKSTONE medžiaga vertinama dėl prabangios išvaizdos ir ypatingai švelnaus paviršiaus. Abi jos atsparios UV spinduliams ir chemikalams bei pasižymi itin aukštu higienos lygiu – šios PAA vonios nereikalaus ypatingos priežiūros ir žavia savo išvaizda vonios kambarį puoš ilgus metus.

Dydžių įvairovė

Nusprendę savo namuose montuoti PAA vonią, turėsite galimybę pasirinkti iš daugybės skirtingų dydžių – kompanijos asortimente yra tiek itin kompaktiškų, labai mažuose kambariuose tilpsiančių modelių, tiek ypatingai didelių, dviem žmonėms pritaikytų įrenginių. Kiekvienas tipas ir kiekviena PAA vonių kolekcija turi bent kelis dydžių pasirinkimus, todėl be jokio vargo galėsite įgyvendinti bet kokias savo idėjas – šiuo klausimu iš tiesų turėsite labai didelę pasirinkimo laisvę.

PAA vonių tipai

PAA vonios nustebins ir pasirinkimo įvairove – nusprendę pasirinkti šį gamintoją, turėsite galimybę susipažinti su šiais įrenginių tipais:

Laisvai pastatomos vonios. Itin prašmatniai atrodančios ir unikalią kambario aplinką išplėtoti leidžiančios laisvai pastatomos PAA vonios nustebins formų įvairove ir labai apgalvotais dizainais. Pavyzdžiui, pasirinkę vonią iš PAA Vario kolekcijos, galėsite pasirinkti apvalinamų kampų skaičių, taip dar labiau priderindami šį įrenginį prie savo interjero. Kartu su PAA Infinity voniomis galėsite užsisakyti ir itin stilingai atrodančius vonios aksesuarus, užtikrinsiančius dar patogesnes Jūsų maudynes. Tačiau tai – tikrai ne viskas: atidžiau apžiūrėję šį vonių tipą, rasite ir daugiau originalių sprendimų.

Kampinės vonios. Šis vonios tipas labai dažnai pasirenkamas tuomet, kai siekiama taupyti kambario erdvę – suprasdami tai, PAA gamintojai pasirūpino, kad šiam įrenginiui skirta vieta būtų išnaudota maksimaliai. Praktiškai kiekvienas toks modelis turi bent šiek tiek platesnį kraštą, ant kurio patogiai galėsite susidėti dušo reikmenis ar įmontuoti maišytuvą, o nestandartiniai matmenys padės surasti net ir labai nedideliam kambariui tinkamą modelį.

Stačiakampės vonios. Šios vonios vėlgi džiugins dydžių bei formų įvairove. Be to, gamintojai pasirūpino, kad šių įrenginių kraštai būtų pakankamai platūs ir lygūs, jog būtų įmanoma pritvirtinti vonios sieneles ir taip dar labiau praplėsti jų naudojimo galimybes. Tai reiškia, kad pasirinkę šio tipo vonią ir papildomai įsigiję sienelę, ją lengvai galėsite pritaikyti ir kaip dušo kabiną.

Masažinės sistemos. Norintiems mėgautis išskirtinėmis procedūromis, PAA siūlo įsigyti masažines vonios sistemas, kurios teigiamai gali paveikti tiek mūsų sveikatą, tiek bendrą savijautą. Gausus purkštukų skaičius, maksimali higiena ir aukščiausia kokybė bus garantuota!

Tarp visų šių PAA vonių nesunkiai surasite tą, kuri patiks Jums ir tiks Jūsų vonios kambariui. Visgi, visuomet pravartu atidžiau apžiūrėti mūsų parduotuvėje esantį asortimentą: šie gamintojai nuolat stengiasi nustebinti naujovėmis, pranokstančiomis šiuolaikinio pirkėjo lūkesčius, todėl tik laiko klausimas, kada iš jų sulauksime dar daugiau viliojančių naujienų. Šiuo metu vyksta PAA vonių akcija - tai Jūsų galimybė šiuos įrenginius įsigyti gerokai pigiau!

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.