Penkiakampės dušo kabinos privalumai

Nutarę, jog savo namams ieškosite dušo kabinos, turėsite galimybę apžiūrėti skirtingus jų tipus, tarp kurių pastebėsite ir ne vieną rečiau sutinkamą variantą. Į šį sąrašą galėtų būti įtrauktos ir penkiakampės dušo kabinos: nors jų forma primena pusapvalius gaminius, aštresni kampai ir griežtesnės linijos šioms kabinoms suteikia visiškai kitokią išvaizdą ir skirtingus privalumus. Kokiomis savybėmis labiausiai žavi penkiakampės dušinės kabinos?

Mažiau vietos, daugiau komforto

Penkiakampė dušo kabina yra sudaryta iš trijų dalių: durų ir dviejų sienelių, kurios yra montuojamos kambario kampe. Toks sprendimas automatiškai palieka daugiau tuščios erdvės vonios kambaryje, tačiau tai ne vienintelis aspektas, dėl kurio šie gaminiai leidžia sutaupyti patalpos vietos. Šios dušo kabinos, kaip ir pusapvalės, turi „nukirstą“ kampą, todėl tiek vizualiai, tiek ir realiai tokia kabina užima mažiau kambario ploto.

Tikriausiai pirmiausia pagalvojote ir apie mažesnį komfortą, tačiau dėl to nerimauti nevertėtų – išbandžiusieji pabrėžia, jog toks stilistinis sprendimas neturi įtakos maudynių patogumui, kadangi prarasto kampo visiškai nesijaučia. Žinoma, jei dušo kabinoje mėgstate turėti ypatingai daug erdvės ir vietos atžvilgiu galite sau tai leisti, iš karto vertėtų pagalvoti apie didesnių išmatavimų gaminius: šiuo atveju tikrai bus iš ko pasirinkti.

Įdomus pasirinkimas unikaliam interjerui

Sunku būtų nesutikti, jog šios dušo kabinos atrodo kiek kitaip nei kitų, labiau klasikinių tipų gaminiai: nors negalima teigti, jog tai visiškai standarto neatitinkantis variantas, penkiakampė konstrukcija tikrai atkreipia aplinkinių dėmesį. Todėl šios dušų kabinos dažnai rekomenduojamos tiems, kurie svajoja sukurti savitą ir originalią kambario aplinką – galbūt šis įrenginys netaps pačiu ryškiausiu tokio interjero akcentu, tačiau pasirinkę jį, žengsite pirmąjį žingsnį unikalumo link.

Stilistinė įvairovė

Nesuklysime pasakę, jog penkiakampės dušo kabinos yra labai universalios: vien jau dėl to, kad tarp šių įrenginių modelių surasite ne vieną skirtingoms erdvėms tiksiantį sprendimą. Pradėkime nuo profilių: jie gali būti visiškai neryškūs ir nekristi į akis, o taip pat – nudažyti klasikiniais pilkais atspalviais ar padailinti elegantiški juodais tonais. Net neverta sakyti, jog kiekvienas šis pasirinkimas savaip paveikia bendrą vonios kambario atmosferą.

Taip pat skiriasi ir dušo kabinos stiklai, kurie būna skaidrūs, matiniai ar paryškinti įvairiais tonais. Daugiau variantų rasite Arsan.lt parduotuvėje – čia penkiakampes dušo kabinas prisitaikysite savo poreikiams.

Palanki kaina

Nors įdomesnė išvaizda galėtų būti siejama su didesnėmis išlaidomis, šiuo atveju taip nenutiks – penkiakampės dušo kabinos kainos visiškai nesiskiria nuo bet kurių kitų stilistinių variantų. Kaina priklausys nuo gamintojo, stiklo tipo ir įvairių papildomų privalumų, tačiau bet kuriuo atveju atrasite Jums priimtiną modelį.

Penkiakampės dušo kabinos patiks kiekvienam, ieškančiam įdomių, tačiau praktiškų ir lengvai pritaikomų sprendimų. Jei pasirinksite jas savo namams, atrasite ne vieną dėmesio vertą privalumą!

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.