Populiariausi dušo kabinų gamintojai

Niekam nekyla abejonių, jog dušo kabina yra vienas svarbiausių vonios kambario pirkinių, todėl ieškodami šios įrangos atsižvelgiame į daugybę kriterijų, tarp kurių neretai minimas dušo kabinų gamintojas. Atkreipę dėmesį į prekinį ženklą, galime iš anksto numatyti tam tikras šių įrenginių savybes, nuspėti kokybę ir dar labiau įsitikinti, ar pasirinktas gaminys iš tiesų pateisins visus poreikius. Šį kartą išskyrėme daugiausiai dėmesio susilaukiančius dušo kabinų gamintojus – kviečiame susipažinti!

Ravak dušo kabinos

Dušo kabinos Ravak daugiau ar mažiau girdėtos kiekvienam: beveik 20 metų gyvuojanti kompanija siekia suderinti unikalų dizainą, aukščiausios kokybės medžiagas ir daugeliui priimtiną kainą. Panašu, kad jiems puikiai sekasi tai daryti – atsiliepimai apie Ravak dušo kabinas visuomet yra labai geri, o prekių asortimentas taip pat nuolat plečiasi. Nesvarbu, ar Jus domins uždara, ar kampinė dušo kabina, šie gamintojai visada turės ką pasiūlyti.

Baltijos Brasta dušo kabinos

Jei ieškote tautiečių produkcijos, Jums turėtų patikti dušo kabinos Baltijos Brasta. Moteriškais vardais pavadinti įrenginiai (dušo kabina Vaiva, Kristina ir t.t.) padės išplėtoti jaukią ir ilgaamžę vonios kambario aplinką. Jų asortimente vyrauja pastaruoju metu labai madingomis tapusios berėmės dušo kabinos, tačiau neabejotinai atrasite ir kitų variantų. Šios lietuviškos dušo kabinos sėkmingai pasiekė ir užsienio rinką, ir tiek ten, tiek mūsų šalyje yra vertinamos dėl įdomių ir tuo pačiu patikimų sprendimų.

Sanipro dušo kabinos

Apžvelgus Arsan.lt parduotuvėje esančius šio gamintojo siūlomus įrenginius, akivaizdu, jog šios čekiškos dušo kabinos yra orientuotos į mūsų asmeninį komfortą. Asortimente vyrauja masažinės dušo kabinos, galines sieneles bei gilesnius padėklus turintys įrenginiai, tačiau svarbiausia, kad tokios dušų kabinos savo kaina yra prieinamos kiekvienam. Tai viena pagrindinių priežasčių, kodėl Sanipro dušo kabinų atsiliepimai yra itin palankūs: išskiriama ne tik kokybė, bet ir labai viliojanti kaina.

Radaway dušo kabinos

Ši kompanija specializuojasi būtent dušo kabinų ir jų priedų gamybos srityje, todėl šiuo prekiniu ženklu pažymėtos dušo kabinos iš Lenkijos atkeliauja kruopščiai išpuoselėtos ir apgalvotos. Įmonė siekia vartotojams pateikti praktiškus, kasdienybę lengvinančius sprendimus ir nuolat tobulina jau turimus gaminius. Ypatingai daug dėmesio susilaukė specialia „Easy Clean“ danga padengiami ir dėl to lengviau prižiūrimi kabinų stiklai, tačiau jei atidžiau apžiūrėsite jų asortimentą, būsite maloniai nustebinti pasirinkimo įvairove. Nesvarbu, ar ieškosite nestandartinės dušo kabinos, ar bus reikalinga kita dušo įranga, tarp Radaway gaminių tikrai bus iš ko pasirinkti.

Duschy dušo kabinos

Dušo kabinos Duschy patiks tiems, kurie vonios kambaryje vertina komfortą ir ieško patikimų, ilgametę patirtį turinčių gamintojų. Šis prekinis ženklas sėkmingai gyvuoja daugiau kaip tris dešimtmečius ir toliau užkariauja ne tik Lietuvos, bet ir viso pasaulio rinką. Galima teigti, jog masažinės dušo kabinos su giliu padėklu ar patogia sėdyne yra šių gamintojų pasididžiavimas – išbandžiusieji šiems įrenginiams niekuomet negaili komplimentų. Tiesa, jiems dažniausiai prireikia ir kiek didesnių investicijų, tačiau jei atkreipsite dėmesį, kada vyksta dušo kabinos akcija, pavyks nemažai sutaupyti.

Tai – vieni patikimiausių ir geriausiai vertinamų prekinių ženklų, tačiau jų sąrašą dar būtų galima ženkliai praplėsti. Neskubėkite nuvertinti kitų gamintojų: dušo kabinos internetu pateikiamos su visais įrenginių ir prekės ženklo aprašymais, tad šiek tiek pasidomėję, surasite ir daugiau patrauklių variantų.

 

Related products

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.