Populiariausi mitai, kuriuos girdime apie vonios kambarį

Prieš pradėdami vonios kambario atnaujinimo darbus, dažniausiai vadovaujamės tam tikrais iš ankščiau girdėtais stereotipais, tačiau pripažinkime – jie neretai remiasi konkrečiomis praktikomis ir ne visuomet atitinka realybę. Tad norint išvengti didesnių klaidų, labai svarbu iš anksto susipažinti su populiariausiais mitais apie vonios kambarį – juos pateikėme šiame straipsnyje.  

Stilius yra kur kas svarbesnis nei praktiškumas. Taip, baigus visus renovacijos darbus, pirmiausia norisi, kad vonios kambarys atrodytų žavingai, tačiau jei neskirsite pakankamai dėmesio funkcionalumui ir praktiškoms idėjoms, jis tinkamai nebeatliks savo paskirties. Tad pirmiausia turėtumėte įsitikinti, jog vonios baldai ir įrenginiai yra patogūs bei pritaikyti Jūsų poreikiams ir tik tuomet atsižvelgti į jų dizainą – šiek tiek paieškoję, neabejotinai suderinsite abu šiuos kriterijus.

Renkantis naują įrangą, būtina sutaupyti. Pagrindiniai įrenginiai, vonios kambario baldai bei įvairi santechnika voniai kainuoja nemažus pinigus, todėl dažniausiai norima kaip įmanoma daugiau sutaupyti. Didžiausia klaida, jog tuomet pasirenkami mažiau žinomi gamintojai ir iš mažiau kokybiškų medžiagų pagaminti įrenginiai. Net neverta sakyti, jog tokia vonios santechnika ar kiti pirkiniai retai kada pradžiugina ilgaamžiškumu, tad jei ieškote patvarumo, reikėtų susikoncentruoti ne į kainą, bet į kokybę.

Vonios atnaujinimas reikalauja didelių investicijų. Susipažinus su aukščiau įvardintu mitu, gali pasirodyti, jog kokybiška vonios įranga kainuoja didelius pinigus, todėl remontą galima pradėti tik sukaupus solidžią pinigų sumą. Visgi, kokybiški gaminiai taip pat gali kainuoti pigiai – pavyzdžiui, jei ieškote pigesnės vonios ar dušo kabinos, galite paieškoti vykstančių akcijų ir šiai įrangai taikomų nuolaidų. Be to, vonios kambarį nebūtina atnaujinti kardinaliai – kartais net ir smulkesnės detalės, pavyzdžiui, vonios aksesuarai, gali jam suteikti visiškai kitokią išvaizdą.

Nehigieniška kriauklę montuoti šalia tualeto zonos. Tualetai šiais laikais vis dažniau montuojami tame pačiame kambaryje kaip ir vonia, tačiau daugelis vis dar mano, jog dėl besikaupiančių mikrobų jų nevalia statyti arti vonios kriauklės, kurioje atliekame įprastas rytines procedūras. Visgi, dėl to baimintis nederėtų – atlikus įvairius tyrimus, buvo prieita prie išvados, jog tarpas tarp klozeto ir praustuvo neturi įtakos mūsų asmeninei higienai. Tad drąsiai galite montuoti juos ten, kur atrodo patogu!

Tai – tik keletas populiariausių vonios kambario mitų, tačiau jei pavyks atskirti juos nuo realybės, kur kas paprasčiau įrengsite Jums patiems patogų ir jaukų vonios kambarį. Reikiamus baldus ir įrangą gera kaina galėsite įsigyti Arsan.lt el. parduotuvėje.

Related products

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.