Pusapvalė ar kvadratinė dušo kabina? Ką pasirinkti

Nutarus vonios kambaryje montuoti dušo kabiną, reikės apsispręsti, kokio tipo ir formos variantą pasirinkti. Rinkoje šiuo metu galite rasti įvairių dizaino sprendimų, tačiau vienos populiariausių šiuo metu – pusapvalės ir kvadratinės dušo kabinos. Kokio tipo dušo kabina labiau tiks Jūsų vonios kambaryje, priklauso nuo jo dydžio ir Jūsų poreikių.

Vyrauja nuostata, jog pusapvalės dušo kabinos labiau tinkamos mažesniuose vonios kambariuose, kadangi vizualiai padidina vonios kambarį ir sukuria erdvės pojūtį. Tai ergonomiškas variantas, kuris suteikia galimybę nevaržomai judėti ir palieka daugiau vietos kitiems santechnikos įrenginiams. Priklausomai nuo Jūsų prausimosi įpročių ir turimos erdvės, galima rinktis prailgintas pusapvales dušo kabinas – viskas priklauso nuo to, koks dizainas vyrauja vonios kambaryje ir kuris variantas atrodo stilistiškai gražesnis.

Tie, kurie mėgsta griežtas linijas, dažniausiai susidomi kvadratinių dušo kabinų variantais, kurie iš kitų rūšių išsiskiria gausiu dydžių ir durų varstymo tipų pasirinkimu. Nors kvadratinė dušo kabina vizualiai dalina erdvę ir vonios kambarys dėl to atrodo mažesnis, kabinos vidus yra erdvesnis - dėl šios priežasties prausimasis tampa patogesnis. Norintiems tokią dušo kabiną įrengti mažesniame vonios kambaryje, vertėtų atkreipti dėmesį į durų varstymo tipą. Pasirinkus slenkančias ar į vidų atsidarančias duris, bus galima sutaupyti papildomos erdvės.

Tiek kvadratinės, tiek pusapvalės dušo kabinos gali tapti pagrindiniu Jūsų vonios kambario akcentu, jeigu pasirinksite kokybiškus gaminius ir atkreipsite dėmesį į stiklo spalvą ir santechnikos mazgų išsidėstymą. Savo vietą vonios kambaryje atradusi dušo kabina užtikrins komforto jausmą ir leis patogiai naudotis kitais reikalingais įrenginiais. Pagrindiniai šių dviejų tipų skirtumai yra labiau skonio reikalas, todėl reikėtų iš anksto apgalvoti savo ir kitų šeimos narių poreikius, įvertinti vonios kambario erdvę, o tuomet ieškoti tinkamiausio įrenginio. Dušo kabinų asortimentas išties gausus, todėl kiekvienas tikrai atras labiausiai poreikius atitinkantį variantą!

Related products

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.