Malonu pranešti, kad Radaway dušo kabinoms, dušo padėklams, vonios sienelėms nuo šiol suteikiama 3 metų garantija. Garantija galioja visoms dušo kabinų serijoms, nepriklausomai ar dušo kabina yra su stumdomom ar varstomom durim. Kaip ir anksčiau, gamintojas rekomenduoja dušo sieneles ir vonios sieneles valyti ir prižiūrėti naudojant jų rekomenduojamas valymo priemones EasyClean ir GlassProtector.

dušo kabinos garantija

Dušo padėklams 3 metų garantija taip pat galioja visiems modeliams – akriliniams ir akmens masės, įskaitant ir nestandartinius gilius dušo padėklus, dušo plokštes, trapus ir latakus.

3 metų garantija taikoma prekėms įsigytom nuo 2014 rugsėjo 1 dienos. Dušo kabinos, dušo padėklai ir kitos Radaway vonios kambario įrangos gamintojo prekės įsigytos iki šios dienos yra su standartine 2 metų garantija.

Primename, kad garantija negalioja mechaniniams pažeidimams ir prekėms, kurios buvo eksploatuojamos vonios kambaryje ne pagal paskirtį arba nesilaikant priežiūros rekomendacijų.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.