Rudeniniai pokyčiai vonios kambaryje: nuo ko pradėti?

Atvėsę orai įneša daug naujų vėjų į mūsų gyvenimą – pasinaudoję tuo, šiek tiek galime pakoreguoti ir savo vonios kambario išvaizdą. Nors tai nėra itin dažnai atnaujinama erdvė, net ir keli nedideli akcentai gali įnešti į patalpą rudenį taip trokštamo jaukumo. Jei vadovausitės šiais patarimais, tikrai pavyks pasiekti pastebimus pokyčius!

Generalinis valymas. Prasidedant naujam sezonui, visuomet pravartu atlikti nuodugnų vonios valymą – taip pašalinsite susikaupusius nešvarumus, į savo vietą gražinsite „pasiklydusius“ daiktus ir mėgausitės švara bei tvarka. Jei dar nespėjote to padaryti, pats metas peržiūrėti, kokie vonios ar dušo valikliai yra namuose, o kokias valymo priemones visgi reikėtų įsigyti ir tuomet paskirti generalinio tvarkymosi datą. Vargo bus mažiau, jei prie šios veiklos prisijungs visa šeima!

Nauji aksesuarai. Ne paslaptis, jog vonios kambario aksesuarai gali ženkliai pakoreguoti bendrą interjerą – jei kurį laiką svajojote apie pokyčius, prasidėjus rudeniui vertėtų šiuos norus paversti realybe. Kritiškai peržvelkite sukauptą aksesuarų kolekciją: galbūt nekaip atrodo stiklinės, o gal reikėtų dar vienos vonios lentynėlės? Bet kokie pokyčiai bus pastebėti, tačiau svarbiausia, kad šiuos aksesuarus suderintumėte su kitomis, kambaryje jau esančiomis detalėmis – taip pavyks išsaugoti darną ir harmoniją.

Jaukumo pridedančios detalės. Raminančiai ir atpalaiduojančiai nuteikti gali ne tik prieš tai minėti vonios aksesuarai, bet ir kitos jaukumu spinduliuojančios detalės. Pavyzdžiui, jei mėgstate vonios malonumus, jos kraštą galite apdėlioti žvakėmis – jei pasirūpinsite, kad ant kabliukų kabėtų minkšti ir švelnūs rankšluosčiai, tokios maudynės šaltais vakarais tikrai bus įsimintinos. Panašių idėjų galite sugalvoti ir daugiau – nebijokite šiek tiek eksperimentų!

Daugiau rudens atspalvių. Su rudeniu dažniausiai siejamos gamtos ir žemės spalvos, todėl nesuklysite į interjerą įtraukę papildomų rudų ar kitų neutralių atspalvių. Visgi, jei norisi daugiau ryškių spalvų, šiam sezonui puikiai tiks apelsinų, garstyčių bei rudai raudoni tonai. Naudojant tokias spalvas, geriausia rinktis lengvai pakeičiamus akcentus, tačiau jeigu planuojate didesnius pokyčius ir gamtos spalvų paletė Jums artima, galite paieškoti spalvotos vonios ar kitų panašių ilgesnį laikotarpį išliekančių detalių. Plačią vonios įrangos įvairovę siūlo Arsan.lt parduotuvė.

Visuomet žaliuojantys augalai. Jei norite, kad ir šaltuoju sezonu vonios kambarys asocijuotųsi su šiluma ir vasara, pastatykite šioje patalpoje visuomet žaliuojančių ir drėgmę mėgstančių augalų – tokioje aplinkoje rudens darganos tikrai nebus baisios. Iš pradžių galite pamėginti pamerkti ir gyvų gėlių – nors dėmesio tokiam sprendimui reikės skirti gerokai daugiau, derinamos su elegantiška vaza, jos padės sukurti išskirtinį vonios interjerą.

Pasitelkę šiuos patarimus, nesunkiai rudeniui paruošite savo vonios kambarį. Tam visiškai nebūtina imtis kardinalių pokyčių – kartais net ir kelios nedidelės, tačiau kruopščiai apgalvotos detalės gali padaryti stebuklus!

 

Related products

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.