Vandens nuleidimo mygtukų skirtumai

Tuomet, kai vonios kambaryje pasirenkama montuoti potinkinius WC rėmus, tenka pasirūpinti ir papildomomis detalėmis, tokiomis kaip vandens nuleidimo mygtukai. Nors šiai detalei didelių pasirinkimo kriterijų nekeliame, vis dėlto, pravartu žinoti pagrindinius šių mygtukų skirtumus, kurie padės greičiau išsirinkti tinkamiausią prekę.

Esminis šių gaminių skirtumas yra mygtukų skaičius. Pasirinkus vieną mygtuką, nėra galimybės patiems kontroliuoti tualeto vandens nuleidimo srovės, tuo tarpu du paspaudimai gali pasiūlyti būtent tokią funkciją. Tuomet, priklausomai nuo poreikių, galima rinktis didesnę ar mažesnę srovę ir taip sutaupyti išleidžiamo vandens sąnaudų. Kadangi ekonomiškus sprendimus vertina didžioji dalis pirkėjų, tokių vandens nuleidimo mygtukų paklausa (o tuo pačiu – ir pasiūla), gerokai didesnė, tačiau galima surasti ir vieną paspaudimą turinčių gaminių.

Visi kiti šių nuleidimo mygtukų skirtumai yra susiję su stilistiniais sprendimais, kadangi jie gali būti gaminami iš skirtingų medžiagų ir pirkėjus dažnai stebina spalvų įvairove. Originaliomis spalvomis išsiskiria stikliniai vandens nuleidimo mygtukai, tačiau ne mažiau žavingų variantų surasite ir tarp metalinių, chromuotų ar plastikinių gaminių. Vandens nuleidimo mygtukai skiriasi ir savo formomis – visos jos savaip žavingos ir įdomios, todėl šis aspektas priklauso tik nuo Jūsų asmeninio stiliaus pojūčio.

Medžiagos ir spalvos pasirinkimas priklausys nuo to, koks interjeras vyrauja Jūsų vonios kambaryje. Jeigu dominuoja chromuoti paviršiai, tokį patį reikėtų rinktis ir mygtuką, o jeigu patalpoje daug plastikinių detalių – plastikinis vandens nuleidimo mygtukas čia taip pat atrodys geriausiai. Nepamiršite atsižvelgti ir į patį klozetą – prie šio vonios įrenginio mygtukas turėtų derėti labiausiai. Rinkoje yra ir specialiai bendro naudojimo patalpoms pritaikyti mygtukai, turintis apsaugą nuo vandalų, tad nepriklausomai nuo poreikių, lengvai surasite sau tinkamą variantą.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.