Vonios įrangos naujovės: ką verta išbandyti?

Nesuklysime pasakydami, jog vonios įranga šioje patalpoje yra bene aktualiausia: būtent nuo prietaisų pasirinkimo priklauso, kaip jausimės savo vonios kambaryje. Vertinantiems funkcionalumą, lengvą priežiūrą ar visapusišką komfortą, šiuo metu tikrai yra iš ko pasirinkti: gamintojų dėka, vonios kambario įranga nuolat tobulinama, todėl mums belieka sekti naujoves ir nuspręsti, kurios iš jų yra vertos dėmesio. Kokios vonios prekės šiuo metu yra sensacingiausios?

Rimless klozetai

Tokio tipo tualetai kol kas žinomi ne kiekvienam – rimless unitazas neturi apiplovimo lanko, todėl tokio įrenginio priežiūra nereikalauja daug Jūsų laiko. Jį lengva valyti, o nuleidžiant vandenį, gerokai paprasčiau nuplaunami ir susikaupę nešvarumai. Be to, rimless technologija laikoma viena ekonomiškiausių: jei norite, kad vonios santechnika padėtų sumažinti išlaidas, vertėtų pagalvoti apie tokį variantą. 

Bidė dušeliai

Bidetta dušelis stebina plačiomis pritaikymo galimybėmis, kurios vonios kambaryje užtikrina visapusišką komforto jausmą. Toks gaminys gali būti naudojamas ir kaip bidė dušelis, ir kaip pisuaro, unitazo ar net kriauklės priežiūrai pritaikomas įrenginys. Jei norite mėgautis tvarkingesne aplinka ir nepriekaištinga higiena, tai bus vienas geriausių pasirinkimų: bidete dušelis nepareikalaus nei daug vietos, nei didelių investicijų, tačiau jį pritaikysite įvairiose situacijose.

Vandens nereikalaujantys pisuarai

Nors pisuaras vis dar nėra plačiai naudojamas vonios kambariuose, toks modelis turėtų sužavėti ne vieną, bent kartais pasvajojantį apie šią santechnikos prekę. Tokie įrenginiai vietoj vandens naudoja specialų aliejų, todėl juos labai paprasta sumontuoti ir prižiūrėti – tai reiškia, jog pisuaras namuose visiškai nekels rūpesčių. Tačiau nepaminėjome svarbiausio – jo pagalba išsaugosite higienišką aplinką ir sutaupysite lėšų, kurias išleistumėte nuleidžiamam vandeniui.

Masažinės vonios ir dušo kabinos

Nors masažinė vonia daugeliui vis dar siejasi su prabangiais apartamentais ar atpalaiduojantį poilsį siūlančiais SPA centrais, dabar tokius malonumus kone kasdien patirti gali visi. Masažinę vonią gali įsigyti kiekvienas, svajojantis apie daugybę naudos sveikatai turinčius malonumus – šie įrenginiai šiais laikais parduodami itin priimtina kaina.

Be to, tokias procedūras išbandyti galėsite net ir tuomet, jei voniai negalite skirti pakankamai vietos: ją kuo puikiausiai atstos sparčiai populiarėjančios masažinės dušo kabinos. Dėl jų galimybių ir teikiamo komforto taip pat neteks suabejoti – masažinė dušo kabina padės atsipalaiduoti ir pamiršti slegiančius rūpesčius.

Termostatiniai maišytuvai

Taip, termostatinis maišytuvas sunkiai galėtų būti vadinamas rinkos naujove, tačiau jei iki šiol tokio prietaiso savo vonios kambaryje neturite, tikrai nustebsite dėl jo suteikiamų privalumų. Termostatinis dušo maišytuvas ar kitiems įrenginiams skirti gaminiai leidžia iš anksto patogiai reguliuoti vandens temperatūrą, taip sutaupant pakankamai daug jo sąnaudų. Be to, jie turi neįkaistantį korpusą – tokia savybė ypač aktuali dėl mažųjų šeimos narių saugumo susirūpinusiems tėvams.

Tai – tik kelios vonios santechnikos prekės, kurios šiuo metu susilaukia daugiausiai pirkėjų dėmesio, tačiau jeigu naujovių norisi dar daugiau, Jūsų laukia kur kas platesnis tokių įrenginių asortimentas. Jį apžiūrėti galite Arsan.lt parduotuvėje – čia vonios įranga parduodama pigiau!

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.