• −17%
Tres LOFT Potinkine duso sistema
Tres LOFT
Tres LOFT Potinkine duso sistema
Tres LOFT

Potinkinė dušo sistema LOFT su kvadratine dušo galva

Išankstinis užsakymas
485 € 584 € -17%
Pristatymo termino prašome teirautis

Potinkinė dušo sistema, kurios komplektaciją sudaro trys atskirai tvirtinamos dalys: kvadratinė dušo galva, vandens maišytuvas ir rankinė dušo galva su laikikliu. Prie sienos tvirtinamos kvadratinės galvos matmenys - 220x220 mm. Rankinė dušo galva yra stilinga pailgos formos. Vandens maišytuvas svirtinis su jungikliu, skirtu perjungti vandens srovę į vieną iš dušo galvų. Atskirai tvirtinamos dalys sukuria lengvumo ir gaivos pojūtį Jūsų vonios kambaryje. 

Maišytuvo spalva
  • Chromo

 
Gaminio spalva
Chromuotas
Prekės tipas
Potinkinis dušo komplektas
Potinkinė dalis
Yra komplekte
Montavimas
Potinkinis (į sieną)
Kolekcija
Loft
Garantija
2 metai
Gamintojas
Tres (Ispanija)
Prekės kategorija
Potinkiniai dušo-vonios komplektai
TR-20018002

TRES (Ispanija) -  gamina aukščiausios kokybės vonios ir virtuvės įrangą bei vonios kambario aksesuarus. Išskirtiniai TRES produktai yra termostatiniai maišytuvai voniai krioklio srove ir termostatiniai maišytuvai dušui. Bendrovės tikslas - geras kokybės ir kainos santykis.  Gamybos procesai ir technologijos padarė TRES ženklą vieną iš pirmaujančių Ispanijos bendrovių.

Šis prekės ženklas gerai žinomas būtent dėl savo išskirtinio dizaino ir modernaus vandens maišytuvų pritaikymo Jūsų vonios kambaryje. Tres vonios įrangos gamyboje yra derinamas stilius ir komfortas, todėl gaminių asortimentas atitinka reikliausio gamintojo poreikius. Tai viena pirmaujančių kompanijų vonios ir virtuvės įrangos gamyboje Europe.

Daugiau informacijos apie gamintoją rasite svetainėje tresgriferia.com

3 Atsiliepimai

potinkine sistema
Labai geras komplektas, paskaiciavom, kad viska pirkdami bendrai nemazai sutaupysim. Idomiai ant sienos toks potinkinis variantas atrodo, taip net tuscia kazkaip, galvojam, kad gal koki reikmenis toj vietoj reikes susikabint, nes dar kol kas nepripratom. Nu bet aisku, atrodo daug geriau, negu kad butu uzgrusta. Siaip veikia visa sistema tikrai gerai, nei vienai detalei trukumu neturim, galetumem ramia sazine rekomenduot.
By Rytis on 2019-03-29

Kokybiškas pirkinys
Viskas veikia gerai, trūkumų nėra
By Irūna on 2019-03-03

Dušo sistema
Geros kokybės prekės, visos dalys veikia gerai ir kokybiškai. Labai patogu, kad yra dvi dušo galvos, visi namiškiai pasirenka pagal save. Stilingai atrodo, gaminiai tvirti, tikrai nesigailim, kad įsigijom.
By Iveta on 2019-02-14

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.