• −15%
TECElux Mini bekontaktė elektroninė...
TECElux Mini bekontaktė elektroninė...
WC mygtukas TECEambia plastikinis
TECElux Mini bekontaktė elektroninė vandens nuleidimo plokštelė
TECElux Mini bekontaktė elektroninė vandens nuleidimo plokštelė
WC mygtukas TECEambia plastikinis

TECElux Mini bekontaktė elektroninė vandens nuleidimo plokštelė

Turime sandėlyje
539 € 634 € -15%
Išsiuntimas per 24 val

Bekontaktė elektroninė vandens nuleidimo plokštelė TECElux Mini – elektroninė vandens nuleidimo plokštelė iš stiklo, pritaikyta TECE vandens bakeliui. Vanduo nuleidžiamas neprilietus arba švelniai palietus mygtuko sritį. Atstumo jutiklis, atpažinęs prie tualeto priėjusį asmenį, įjungia šviečiantį mygtuko plotą, kuris padeda susiorientuoti tamsoje.

  • Įjungiama neprilietus arba vos palietus mygtuko sritį;
  • Itin higieniška; - Lakoniškas dizainas, aukšta kokybė;
  • Paprastas valdymas, lygus atsparaus stiklo paviršius;
  • Individualus programavimas nuotolinio valdymo pulteliu (užsakomas papildomai);
Mygtuko spalva
  • Stiklas - baltas
  • Stiklas - juodas
TECElux Mini vandens nuleidimo mechanizmas
  • Reikia
  • Nereikia

Žemiau pateiktos prekės kurios yra sandėlyje

Mygtuko spalva TECElux Mini vandens nuleidimo mechanizmas Kaina -
Stiklas - baltas Reikia
642 €
– 15%
755 €
Stiklas - baltas Nereikia
539 €
– 15%
634 €
Stiklas - juodas Reikia
702 €
– 15%
826 €
Stiklas - juodas Nereikia
599 €
– 15%
705 €
 

ELEKTRONINĖS FUNKCIJOS Jutiklis nustato, kada asmuo artėja prie unitazo, ir tik tada apšviečia vandens nuleidimo mygtukus. Vanduo nuleidžiamas neprilietus arba paprasčiausiai palietus mygtuko sritį. Programuojamas nuotolinio valdymo pultelis leidžia individualiai nustatyti atpažinimo diapazoną, įjungimo laiką arba rodinio šviesumą. Juo taip pat galima nustatyti atskirų funkcijų, pvz., higieniško arba apsauginio vandens nuleidimo, intervalus. Funkcijos naudojant programuojamą nuotolinio valdymo pultelį: 

  • Jutiklio atpažinimo diapazonas;
  • Higieniškas vandens nuleidimas;
  • Įjungimo laikas;
  • Apsauginis vandens nuleidimas;
  • Ekrano apšvietimo ryškumas;
Medžiaga
Stiklas
Kolekcija
TECElux Mini
Gamintojas
Tece (Vokietija)
TC-9240960

Nutarus pakeisti namuose tualetą, tam, kad viskas veiktų be priekaištų, reikės pasirūpinti ne viena papildoma detale. WC komplektai – alternatyva kiekvienam, kuris nori sutaupyti papildomo laiko ir įsigyti visus įrenginius iš karto.

Tece unitazo komplektai

Tece unitazo komplektai orientuoti į ilgametį ir saugų funkcionavimą, todėl ilgam laikui galėsite pamiršti atnaujinimo rūpesčius. Tai Vokietijos kompanija, kuri daugiausiai dėmesio skiria įrenginių ilgaamžiškumui ir patvarumui. Stengdamasi pateisinti klientų lūkesčius ir poreikius, Tece siūlo šiuolaikinius dizaino sprendimus, kuriuos lengvai priderinsite prie kambario dizaino – Arsan.lt asortimente kiekvienas suras labiausiai prie bendro interjero deranį variantą.

Kokybe ir patrauklia kaina žavintys unitazo komplektai pasiekiami internetu ir pristatomi per kurjerį. Norinčius iš arčiau apžiūrėti įrangą ar pasidairyti po mūsų siūlomą asortimentą, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g.51.

3 Atsiliepimai

Ačiū
Aukštos kokybės prekė.
By Arūnas on 2019-03-21

Gera prekė
Vienas idomesnių mano matytų mygtukų. Nelabai norėjosi tikėt, kad viskas taip ir veiks, kaip aprašyta, bet nusprendžiau surizikuot ir pabandyt. Ir dabar jau galiu pasakyt, kad tikrai nesuklydau. Mygtuko dažniausiai net nereikia priliest, kad vanduo pradėtų bėgt, tai būna, kad kas nors užėjęs pirmą kartą išsigasta, bet šiaip tai labai patogus variantas. Ir šviečia stilingai. Nei kiek nesigailiu įsigijęs šitą prekę ir tą patį rekomenduoju kitiems.
By Laurynas on 2019-03-03

Viskas puikiai
Aukštos kokybės, įdomus sprendimas. Viskas veikia be priekaištų, nekilo jokių nesklandumų nei naudojantis, nei pajungiant. Geras pirkinys.
By Aleksas on 2019-02-14

Jums taip pat gali patikti

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.