Valiklis-atnaujintojas Glass...

Valiklis-atnaujintojas Glass Protector 250ml Radaway dušo kabinų stiklams

Turime sandėlyje
21 €
Išsiuntimas per 24 val

Dušo kabinų valiklis-atnaujintojas Glass Protector skirtas prižiūrėti stiklus su specialia EasyClean danga. Radaway dušo kabinos stiklus rekomenduojame atnaujinti kartą per 6 mėnesius su valikliu Glass Protector. Reguliariai naudodami priemonę užtikrinsite stiklo su EasyClean danga efektyvų veikimą. Glass Protector naudokite tik ant švaraus stiklo nuvalius jį su Glass Cleaner valikliu. Talpa 250ml

 
Prekės tipas
Valiklis
Garantija
3 metai
Gamintojas
Radaway (Lenkija)
ZPR-5258

Radaway (Lenkija) yra dušo kabinų gamintoja, kurios tikslas leisti kiekvienam klientui susikurti savo stilių, atitinkantį kiekvieno poreikius. Ši įmonė gamina dušo kabinas (pusapvales, kampines, nestandartines) kurioms yra pritaikomi dušo padėklai. Radaway specializuojasi išskirtinai tik dušo kabinų ir padėklų gamyboje, todėl projektuojant vonios kambarį, atsiveria didelė įvairovė įsirengti dušo kabiną pagal individualius poreikius.  Dušo komplektai yra parduodami tiek standartinių išmatavimų, tiek gaminami individualiai pagal užsakymą.

Taip pat gaminamos dušo sienelės bei durys, kurie gali būti pritaikomi bet kokio dydžio vonios kambaryje. Šios įmonės gaminiai atitinka naujausias rinkos tendencijas yra aukštos kokybės ir ilgaamžiški, todėl pasirinkus Radaway gaminius jie ilgai tarnaus Jūsų vonios kambaryje. Šiam prekės ženklui yra svarbiausia kokybė ir saugumas, daug dėmesio skiriama žaliavų gamybos kontrolei ir produkcijos paruošimui. Skiriamas individualus dėmesys kiekvienam klientui, siūloma optimaliai užpildyti turimą erdvę. Radaway leidžia jums išreikšti savo stilių, sukuriant unikalų, estetinį ir praktišką vonios kambarį.

Daugiau informacijos apie gamintoją rasite svetainėje www.radaway.lt

2 Atsiliepimai

Valiklis
Puikus ir efektyvus valiklis.
By Raminta on 2019-03-03

Puikus valiklis
Skeptiškai žiūrėjau į tokius valiklius, bet kai niekas nepadėjo, reikėjo kažką daryt. Negalvojau, kad kada taip pasakysiu, bet stiklas tikrai atrodo kaip naujas! Valiklis paprastai naudojamas, efektyvus ir iš karto galima pastebėti šiokius tokius skirtumus. Naudoju jį kas tris mėnesius ir esu labai patenkinta rezultatais. Aišku, kvapas nėra pats maloniausias ir reikia šiek tiek pakentėt, bet gal kitiems patinka. Sakyčiau, kad vertas kiekvieno išleisto euro. Rekomenduoju išbandyti visiems!
By Lauryna on 2019-02-14

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: