Potinkiniai dušo-vonios maišytuvai

Rodoma 1-40 iš 166 prekės(-ių)

Vis dažniau pasirenkami modernūs sprendimai lėmė ir tai, jog sparčiai populiarėja ir potinkinės vandens maišytuvų sistemos. Nusprendus rinktis šį variantą, reikėtų pradėti nuo esminės detalės: tinkamai pasirinkti potinkiniai maišytuvai užtikrins, kad visapusiškai galėsite išnaudoti tokios sistemos privalumus.

Potinkiniai maišytuvai: kokie pagrindiniai jų privalumai?

Pirkėjai tokį variantą pamėgo dėl galimybės sienoje ar apdailos sienelėje paslėpti visas konstrukcijas ir vamzdžius, tokiu būdu vonios kambaryje sukuriant estetikos ir tvarkos įspūdį. Kadangi kai kurie elementai yra paslepiami sienoje, potinkinis dušo maišytuvas reikalauja gerokai mažiau priežiūros – pasirinkus tokį variantą, valymo darbams tenka skirti kur kas mažiau laiko. Šis sprendimas leidžia sutaupyti ir papildomos vietos – tai dar viena priežastis, kodėl įprastas sistemas vonios kambariuose pakeičia potinkiniai maišytuvai. Be to, ir pats kambarys pastebimai atrodo erdvesnis: šį privalumą ypač pravartu išnaudoti mažesnėse erdvėse.

Tokią potinkinę vandens maišytuvo sistemą galima įmontuoti nepriklausomai nuo to, ar vonios kambaryje naudojama vonia, ar vis dėlto pasirinkta dušo kabina – dabar galima atrasti gaminių, kurie yra pritaikyti visoms atitinkamoms sistemoms. Platus prekių pasirinkimas leidžia išsirinkti potinkinį maišytuvą, kuris labiausiai atitinka visus Jūsų poreikius.

Kaip išsirinkti potinkinį maišytuvą?

Arsan.lt elektroninėje parduotuvėje rasite skirtingus šių įrenginių modelius, kurie skiriasi tiek techniniais parametrais, tiek ir valdymo būdu – potinkiniai maišytuvai gali būti su jungikliu, valdomi svirteline rankenėle ar turėti specialų užsifiksavimo mechanizmą. Atkreipkite dėmesį, kad potinkiniai maišytuvai yra pritaikomi ir skirtingam kanalų skaičiui – šis parametras taip pat gali turėti įtakos galutiniam pasirinkimui. Kviečiame pasidairyti po siūlomų prekių asortimentą ir išsirinkti labiausiai patikusį variantą.

Dar vienas iš jų yra termostatinis potinkinis maišytuvas, kurio pagalba bus galima sutaupyti ir papildomų lėšų. Šis įrenginys suteikia galimybę išlaikyti pastovią vandens temperatūrą net ir kintant jo slėgiui, todėl automatiškai sumažėja išnaudojamo vandens kiekis. Būtent dėl šios priežasties toks potinkinis maišytuvas yra ypač mėgstamas tų, kurie nuolat ieško ekonomiškų ir praktiškų sprendimų – šią įrangą tenka atnaujinti pakankamai retai, todėl norisi išnaudoti visus jos teikiamus privalumus.

Kai kurie modeliai ar potinkinių maišytuvų detalės yra padengtos chromu – tokiu būdu sukuriamas elegancijos įspūdis, o įrenginiai nereikalauja ypatingos priežiūros. Norintiems daugiau unikalumo, turėtų patikti galimybė patiems išsirinkti maišytuvo spalvą ar raštą – toks nedidelis akcentas vonios kambariui suteiktų daugiau gyvybingumo. Nors potinkinis praustuvo maišytuvas retai kada tampa pagrindiniu interjero akcentu, derėtų prisiminti, jog bendra visuma susideda iš smulkiausių detalių – būtent dėl to jas visas ir reikia kruopščiai apgalvoti. 

Pirkdami ir montuodami šią įrangą, tikimės kokybės ir ilgaamžiškumo – jei pirmenybę teiksite pažįstamiems ir savo vardą rinkoje jau pelniusiems prekiniams ženklams, nesunkiai pavyks tai padaryti.  Kokybiški, patikimų gamintojų įrenginiai tarnaus ilgus metus, todėl toks variantas – ilgalaikė investicija į modernų ir patogų vonios kambarį.

Potinkinius maišytuvus galite užsisakyti internetu, Arsan.lt elektroninėje parduotuvėje – prekes pristatome visoje Lietuvoje. Patraukli kaina ir aukšta kokybė – pagrindiniai mūsų siekiai, todėl nuolat stengiamės pasiūlyti Jums tvirtus, patvarius įrenginius, kurie atitiktų visus Jūsų keliamus reikalavimus ir pateisintų lūkesčius. Norinčius iš arčiau apžiūrėti potinkinius maišytuvus ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.