Sifonai

Rodoma 1-29 iš 29 prekės(-ių)

Tvarkinga ir maloniai kvepianti vonios kambario atmosfera yra daugelio iš mūsų prioritetas – šioje patalpoje tenka lankytis ne vieną kartą per dieną, todėl svarbu pasirūpinti visais svarbiausiais atributais ir pagalvoti apie smulkiosios santechnikos gaminius. Vienas iš jų yra sifonas – būtinas vonios kambario įrenginys, jeigu norite turėti kvepiantį vonios kambarį ir nesiskųsti užsikimšusia kanalizacija. Įrenginio viduje stovintis vanduo sulaiko blogą kvapą – tokiu būdu jis nepatenka į išorę.

Sifonas praustuvui, dušui, voniai – išsirinkus bet kurį vonios kambario įrenginį, svarbu pasirūpinti tinkamu sifonu, kadangi tai prekė, lemianti vandens pralaidumą visoje sistemoje. Dažniausiai rekomenduojama rinktis įgilintą sifoną, tačiau neturint tokios galimybės galima pasirinkti žemesnį variantą. Toks vonios sifonas yra mažiau pralaidus vandeniui.

Ne mažiau svarbu atsižvelgti ir į sifono pritaikymo galimybes – kai kurie modeliai yra prailginti, todėl ypač tinka vonioms su vandens prileidimo galimybe, tačiau mūsų elektroninėje parduotuvėje taip pat rasite ir standartinių variantų.

Visa dušo sistema bei sifono tipas taip pat priklausys nuo to, kokią dušo galvutę išsirinksite – pagal vandens tekėjimo srovę ir stiprumą reikės pritaikyti įrangos dydį bei išsirinkti papildomus priedus. Arsan.lt asortimente kiekvienas pirkėjas suras labiausiai tinkantį variantą. Čia Jūsų laukia perpylimo sistemos dangteliai, sifono ventiliai ir kiti priedai, užtikrinsiantys sklandų visos sistemos darbą.

Sifonas

Renkantis šią smulkiąją santechniką, nereikės daug dėmesio skirti gaminių dizainui. Sifonai dažniausiai yra padengti chromu – toks paviršius nesibraižo ir yra lengvai nuvalomas, tad prekės pasižymi ilgaamžiškumu ir kokybiškumu. Šie įrenginiai labiau orientuoti į patvarumą ir kvapo sulaikymą, tad prekės yra klasikinio, prie kiekvieno vonios kambario priderinamo stiliaus.

Sifonai pasiekiami internetu ir pristatomi per kurjerį. Norinčius iš arčiau apžiūrėti vonios įrangą ar pasidairyti po mūsų siūlomą asortimentą, kviečiame atvykti į vonios įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51. Mes siekiame, jog aukšta kokybe ir patrauklia kaina žavintys sifonai Vilniuje ar kituose Lietuvos miestuose Jums būtų pasiekiami saugiai ir greitai.

 

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.